|
Од каде да знам дека и/му се допаѓам? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
connected mislamm deka ne gi povrza rabotite kako sto treba
direktna i iskrena sum dokolku toj mene mi se dopaga
no,za da znam dali jas mu se dopagam...ne mi treba mnogu........ednostavno znam pred nego
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E ajde od maska perspektiva da mi objasni nekoj.. Ti deli komplimenti koga ke ima prilika, pa duri i ti vika javi se ko ke si slobodna, a inicijativata zavrsuva samo na toa . Kazuva deka bara devojka ko tebe, a ne ti dava konkreten predlog
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde forumdzii od maskiot pol kazete mi vase mislenje za mojata dilema! Se javi, razgovaravme dolgo, me pokani da izlezeme utredenta, od objektivni pricini mu kazav deka duri posle dva dena ke mozam da izlezam i se dogovorivme taka da bide, a sega go nema da se javi veke dva dena?! Od maska perspektiva mi treba mislenje za situacijata.
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа што сте разговарале долго повеќе има врска со телефонската сметка, отколку што има со "допаѓањето".
Те поканил, за да те има на лагер...во случај да му откаже другата.
Тоа што не ти се јавил, е знак дека другата не му откажала
Не му се допаѓаш
(мое мислење, не се лути одма)
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci spored tebe treba da go brisam od misli i od imenik? Ne se lutam ako e stvarno mislenjeto realno.. |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТОЈ СИГУРНО Е ЖЕНЕТ...!ГАРАНТ!!!!СМЕНИ БРОЈ...ИМАШЕ ЕДНАШ ТУКА ЕДЕН БРОЈ...... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A be aj dosta so zaebancii, ne e zenet garant zosto go znam. Tuku dilemata mi e zosto mi dava takvi mesani signali toplo ladno. |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, само имај на ум дека не е човек од збор, дека не си го исполнува кажаното.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ili ne mu se dopagjas premnogu, ili e nesiguren vo sebe.
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I mene mi e toa dilemata dali ne mu se dopagjam dovolno ili e nesiguren.. |
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ednoto i drugoto ne se dobra opcija, taka sto dilemata mozebi i ne e dilema :)
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mozhebi taktizira, ili toj go napavil prviot chekor,pa sega cheka dali ti ke prevzemesh neshto. Vo sekoj sluchaj ne izbrzuvaj so zakluchoci, mozhebi sega toj ima objektivni prichini. Ako stvarno ti se dopagja bidi trpeliva i imaj verba.
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od kade znaes deka mu se dopagjas?
pogledni go/ja vednas kje znaes- toa ne e mozno da se sokrie a koj blesav i bi sakal toa da krie |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala vi formumdzii za mislenjata mi pomognaa mnogu.. A vo megjuvreme toj se javi i sega imam pojasna slika za se..
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |