IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали љубовта има граници ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали љубовта има граници ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 9>
Автор
Порака
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 01:35
/

Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 04:39
Кон врв
strurcence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јануари.2007
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај strurcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 03:45
трепкањеOva dosta diskutabilno prasanje za nekoi ima granici za nekoi nema granici. A sepak postavenosta na granicite spored mene zavisi od zrelosta na samiot covek. Pred nekolku godini mislev deka vo ljubovta nema granici, megitoa nemislam poveke takaсреќа
Сега знам дека нисто незнам!

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 09:07

ljubovta nema granici spored mene , primeri ima eden kup , citaj samo po ionternetot . Ako nesto stvarno go sakas , ama mislam ona stvaaaarno go sakas , ke pojdis i do krajot na svetot ako treba . Sto se odnesuva do otkazuvacite i ostantite gubitnici , ostavaat zivotot da gi nosi ,  mozda ke gi odnese vo nekoja stala ili kocina, a tie sto znaat sto sakaat ke gi iskusat ubavinite na pobedata . Gospod gi saka hrabrite .

во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 09:10
E nema granici zosto koga nekoja baba na smrtna postela i so golemo bogatstvo posledna zelba bi i bilo da se omazi za mene, ednostavno nemam srce da ja odbijam, oti sum mnogu osecaen.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 09:49
Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by nuredin nuredin напиша:

mislam deka ne postojat granici vo boja, nacija i vera

KAZI BE KAKO E...!!.TAKA  SAMO  NUREDIN....!!!!I NEMAJ GAJLE....!!!SE E O.K...голема%20насмевка!!!...SAMO ...SIBAJ DALEEEE....I PO-DALJE...O.K.?

...SAMO TI SIBAJ(....ODI...mz) DALJE...I DALJE...I PO-DALJE.......o.k.?
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 15:35
Ne  samo deka ima...tuku i mora da ima...

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Diki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 183
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Diki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 18:19
nema.голема%20насмевка
Кон врв
inessX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 405
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај inessX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 20:26
Nema,iako bi trebalo da ima
na se treba da ima granica
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 20:38
granici??
so bi rekol moj prijatel ZANLUKPIKAR
vozi Misho WORP 10
pa kje vidime so ima zad LAST FRONTIERсмеење
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 23:11
Ljubovta e nema, slepa i gluva i NE postojat granici za nea!
Кон врв
ahinora Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2007
Поени: 62
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ahinora Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2007 во 07:30
Когато се осмелиш да минеш границата, тогава не е любов, а самоубийство.
Кон врв
MARILENA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MARILENA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2007 во 09:44

pravata ljubov nema granici, ako dvajcata znaat da ja cenat i pocituvaat i cuvat ko nesto najsveto

задоволство

Кон врв
MARILENA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MARILENA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2007 во 09:46
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

E nema granici zosto koga nekoja baba na smrtna postela i so golemo bogatstvo posledna zelba bi i bilo da se omazi za mene, ednostavno nemam srce da ja odbijam, oti sum mnogu osecaen.

togas toa ne e ljubov toa e sozaluvanje tuka si ti greska nesto
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2007 во 10:25
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Ljubovta e nema, slepa i gluva i NE postojat granici za nea!

Ljubovta ne moze da bide nitu gluva nitu slepa nitu nema.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.