![]() |
|
Koj политичар/политичарка би легнале? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 12> |
Автор | ||
guri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2012 Статус: Офлајн Поени: 130 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
.. interesna tema : bi ja legnala ona ..kako se vika, pret nekoj den bese na vesnici i se gleda tangite
![]() |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
и да посака, ќе треба мене да ми се обрати...
![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
saguaro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
|
Па така де, за да не може да ја напушти земјава...
![]() |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
од нејзиниот де....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Само не заборавајте, после онаа работа со политичарите ќе треба да си направите една доообра дезинфекција. Оти овие легнуваат со сите... Ако човек помисли уште еднаш, подобро е да се стои на страна, па дури ако тоа значи дека треба да стане и калуѓер(ка). Што е сигурно - сигурно.
![]() |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
saguaro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
|
Од кој пасош ја извади сликата Нинџа,
жити се? |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
а да не сум ја ... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
Има неколку..
![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
|
Маринелчето...
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
Можеби затоа што воопшто и не сум заинтересирана во политиката
![]() ![]() ![]() |
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
krkovicka_mala ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
|
Ima ,ima..........
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Веројатно затоа што не се интересираш детално за убавата страна на политиката
![]() |
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
Јас барем до сега немам видено убава политичарка...
![]() |
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
krkovicka_mala ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
|
A i Olivera trajkovska moze...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |