|
Како да ја вратиш саканата личност? |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе видиш, ништо нема да се случи.
|
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se zamaraj so vrakanje , ostavigo da si odi i sam ako saka i kogasaka ke ti se vrati ako ne pomirise so sudbina , pozdrav
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ako mnogu go saka ?...zatoa neka go vikne doma kobozem za kratok muabet i tamu neka go otrue i dodoeka e uste topol neka mu se iznaripa kako cigance na cresa
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: kako da ja vratis sakana licnost - pa za vrat, kao inace ?
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako otisla??? sigurno otisla zaradi nekoja pricina
zato nevredi da se trudis da ja vratis???
zato sto od moe iskustvo kolku poveke se trudis da vratis nekogo i da mu dokazes deka nesto ti znaci tolku poveke ne ti odi i te odbivaat a toa tesko mu paga na sekogo?????
|
|
The wolf
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Always look at the bright side of life.......
|
|
dimitri
Нов член Регистриран: 11.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za dzabe ke se trudis cim ednas zavrsila ....vasata prikaska....nema vrakanje nazad
|
|
pa vidi sea...
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заборави и продолжи понатаму! Од каде си сигурна дека нема да ја направиш истата грешка пак?
Јас да сум на негово место исто би реагирал.
Затоа, фати си нов дечко, а стариот остај го на мира и пази пак истото да не го повториш
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗА САКАНАТА ЛИЧНОСТ САМО ЗАВЕДУВАЊЕ
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so patetika i ligusenje nikad nema da ja vratite sakanata osoba . Eve konkretno vo slucajot ste napravile sve od sebe . E sea dajte vreme , ako se javi si terate dalje , ako ne terajte ponatamu . Ne zaboravajte , so sekoja natamosna poraka , se poveke si gi smaluvate sansite da se smirite .
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zapali i ja kukata i ona ke bide ocajna i ti ke se pojavis kako spasitel i utesitel
|
|
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVIE SOVETI SE ZA DRUGARKAMI A NE ZA MENE I JAS I VIKAM DA GO ZABORAVI AMA ETE ...
|
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со авион.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се е во слободата... кога некого сакаш- пушти го да си оди.
ако му значиш и си му важен- ке се врати. и ке подели со тебе истата таа слобода. наj голем доказ за лjубов да не одузимаш насилно од слободата на лjубовта. |
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |