![]() |
|
Капа - сте ли за? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pleteni kapicki ili beretka pletena.
![]() |
|
![]() |
|
Blonde.Kirka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 17 |
Капа обавезно во зима, обожавам секакви капи, и затвореничкине и беретки и шеширчиња.....сакам секакви капи и шалови.
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
не обожавам многу многу....ама морам некогаш да носам....
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Kapa da, ama na kogo kako mu stoi ...pa zatoa prvo pred ogledalo
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koj nosi kapa ?
Toj da mi ... Изменето од zbunet - 29.Ноември.2007 во 11:57 |
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Nosam kapi,(i pokraj zabeleskata na zbunet)
imam poveke so zadovolstvo gi nosam duri mozam da kazam deka mi se fetis |
|
![]() |
|
gordon ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Капа, шешир, паларија, каскет, итн. иако чизмата главата ја чува, ова
многу ја личи. Штета што најголемите копуци и копучарки ги носат по
директива и тоа треба човек да знае да го носи и кога треба и да
го симне. Тоа ти е као кога имаш убава женска , мора да знаеш да ја
носиш на или со тебе. А не као жабата што го видела коњот!
|
|
![]() |
|
zumbulka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
kapata ja nosam najcesto, ama salovite mi se pasija..mislam deka bez niv ne mozam...gi imam sekakvi, ama najveke mi se dolgi i pleteni...ah salovi, zatoa ja obozavam zimata..
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...ne mi stoi bash kapa, ama ete ja nosam koa mi e kosata naprchena od sabajle poshto spijam dosta nemirno se butam u jastukot celo vreme,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
eva2marija ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 37 |
Retko, samo koga e mnogu ladno.
|
|
![]() |
|
macenceto ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
Kapa ? dali sum za?
![]() JAS SUM ZA!
![]() ![]() pozz
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
DA SUM ZA...I ZA KAPA I ZA SESIR I SUBARA.....
![]() |
|
![]() |
|
tic_tac ![]() Група ![]() Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
мммммммм.... обожавам капчиња, секакви сакам да носам
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
koga-kako!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |