|
СЕНКИ |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
VendettaB
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2007 Локација: Cayman Islands Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека ова е негово најдобро остварување, дури и пред дождот... Јас до сега двапати бев во кино да го гледам
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добра фотографија, и многу добро одржување на интересот на гледачите... Стварно милчо ме изненади колку има осет како филмот да одржува интерес.
за жал, сценариото е веќе видена работа, и тука милчо потфрли. мислам да се прави (не читај кој не гледал!) сега некаков мк римејк на Шесто Сетило со Брус Вилис, е едноставно невозможно.... Иако има разлики, наративата сепак беше ептен провидна и стерилна. |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobar e filmot,ima dosta interesna tematika..te ostava onaka vo iscekuvanje so ke se desi:)
Mislam deka ima golemi sansi za oskar ovaa godina..daj Boze da se izraduvame i nie na nesto,a plus i Milco i celata ekipa go zasluzuvaat toa,fenomenalno ja zavrsija svojata rabota |
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми се допадна филмот,поедноставно во содржината без некој големи заплети и сл,сепак го врзува вниманието на гледачите,а и актерите беа супер
|
|
smile*
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najrealisticni
|
|
Agapi
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
filmot e predobar. Im preporacuvam na site da go gledaat.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
де луѓе кажете кај да го најдам... сакам да го гледам... го има ли некаде на нет ?? во велес одамна нема кино...
|
|
anicka
Нов член Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Филмот е навистина прекрасен, како и сите други филмови на Манчевски. за режисерот но и за целата екипа.
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odlicna fotografija, mislam deka toa e najvpecatlivo...
sekako odlicen film. p.s. prethodnite bea pokvalitetni |
|
people are strange
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ништо од Оскар-от!
луѓето не сакаат прочитан режисер. а Милчо веќе го прочитаа, истите работи веќе не палат, игра со филмски трикови и хронолошки манипулации. патлиџанот во секоја почетна сцена. треба вистинска, добро издржана и хронолошки точно прикажана приказна. со цврсто сценарио и јасна порака, без заобиколување и нејаснотии на крајот. на крајот од филмот, кога публиката ќе излезе од киното, ќе треба да знае кој е позитивец, кој негативец, како понатаму ќе треба да гледа на животот. а не да размислува што сакаше да каже филмов? плус некој од овде, некоја комисија ли што ли е, сакаше да игра на сигурна карта и го одбраа баш овој филм за наш конк*рент за Оскар. иако имаше и други интересни филмови, со исти шанси таму, како и секој друг филм. јавно го поканувам Милчо на дискусија овде или било каде, за да видиме зошто мисли дека треба да продолжи да режира. со оглед на тоа дека едно време даваше изјави дека не е сигурен дека некогаш пак ќе прави филмови. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
REKOV JAS...ZIVO SRANJE....A SEGA VELAM
DOGI E VO PRAVO.....I JAS ISTO MISLAM |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ALI MENKA RASKOSNA.......BATO..... EVE MENE NA PRIMER TOA MI OSTAVI VPECATOK
I KOGA KE ME PRASA NEKOJ KAKOV BESE FILMOT...JAS PRAVAM EDNA FACA, GI POLNAM OBRAZITE SO VOZDUN I VELAM..."LELE MENKA C...."
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rekov jas....kate mi e omilena na forumov
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја одам одам и никако у кино да отидам да го гледам
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |