IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам Да  Кажам .......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам Да Кажам .......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 197198199200201 890>
Автор
Порака
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Статус: Офлајн
Поени: 13928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2011 во 09:57
 saka6 sama da si legni6 ili vo drushtvo e podobroгазење%20од%20смеењеголемо%20гушкањенамигнување
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2011 во 10:02
сдк некогаш ми се гади овде кога ќе прочитам нешто....изненадување

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2011 во 10:43
 sdk ., koga ke prochitash takvo neshto vednash povrati

koga neshto ke prochitam ne razbiram kako ne razbiraatразмислување., губитник
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2011 во 18:22
SDK JAVNO SE OTKAZUVAM OD FORUMOT......

DO DEKA OVDE POSTOJAT LUGE STO SAMO CEKAAT DA NAVREDAT I ISPROVOCIRAAT NEKOJ...

ZA ZAL KE MI NEDOSTIGAT CLENOVITE OTI PREMNOGU GI ZASAKAV SITE I IDEV OVDE OD STO MI BEA DRAGI...

AMA IMA EDEN ILI DVAJCA STO TE TERAAT DA SVATIS DEKA EDNOSTAVNO SI SVRTEL NA POGRESNO MESTO...KADE STO NE TREBA DA BIDES NA ISTA LINIJA SO NIV..........

POZZ ZA SITE MOI MILI I DRAGI

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2011 во 18:25
изненадувањетагасршено%20срце

сдк - MY врати се што поскоро... големо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2011 во 19:33
Сдк... море бреее... а чупиња 7мо одделениее.... што не ќе видиш бе , снупи изненадување
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2011 во 19:56
sakam da kazam ........da nemozesh nishto da mu kazesh i dokazesh .....se da se znaelo na 16 godini не%20знамnavistina neznam kako ...jas sega ushte neznam seразмислувањеизненадување
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2011 во 20:21
Originally posted by gazela gazela напиша:

sakam da kazam ........da nemozesh nishto da mu kazesh i dokazesh .....se da se znaelo na 16 godini не%20знамnavistina neznam kako ...jas sega ushte neznam seразмислувањеизненадување
сдк... ма на 17 ќе се смири... онака , набрзина...   знам , и јас бев истиот, а и сите мои другари...
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2011 во 21:30
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

ZA ZAL KE MI NEDOSTIGAT CLENOVITE OTI PREMNOGU GI ZASAKAV SITE I IDEV OVDE OD STO MI BEA DRAGI...

AMA IMA EDEN ILI DVAJCA STO TE TERAAT DA SVATIS DEKA EDNOSTAVNO SI SVRTEL NA POGRESNO MESTO...KADE STO NE TREBA DA BIDES NA ISTA LINIJA SO NIV..........

СДК..враќај се ваму ма
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2011 во 21:56
изненадувањесдк баш напротив Му не треба да им придаваш толкаво значење на некои такви и поради нив да не напуштиштага
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2011 во 22:32
сдк..се најадов лути пиперки со шопска салата и сега ми чури устата Прозяване
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2011 во 23:02
сдк-еден потпис што го прочитав баш ме изненади изненадувањесреќа
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2011 во 11:52
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Мај, ај не ми се глупирај плавушо една, да не те зачукам ја тебе!
Враќај се ваму и збор да не си писнала.
Црвенокосите тепаат.

Гајле ти е за политика, и онака никој аир не видел од неа шо викаше дедо ми. На крај краева, на такви луѓе во тој подфорум, глупоста не им е хендикеп -баш напротив, маваат со главата во ѕид, не пробувај да ги разубедиш. Плитки умови.

What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2011 во 12:40
sdk dobar den голема%20насмевка
vivi
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 197198199200201 890>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.