|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 197198199200201 890> |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
saka6 sama da si legni6 ili vo drushtvo e podobro
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк некогаш ми се гади овде кога ќе прочитам нешто....
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk ., koga ke prochitash takvo neshto vednash povrati
koga neshto ke prochitam ne razbiram kako ne razbiraat., |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK JAVNO SE OTKAZUVAM OD FORUMOT......
DO DEKA OVDE POSTOJAT LUGE STO SAMO CEKAAT DA NAVREDAT I ISPROVOCIRAAT NEKOJ... ZA ZAL KE MI NEDOSTIGAT CLENOVITE OTI PREMNOGU GI ZASAKAV SITE I IDEV OVDE OD STO MI BEA DRAGI... AMA IMA EDEN ILI DVAJCA STO TE TERAAT DA SVATIS DEKA EDNOSTAVNO SI SVRTEL NA POGRESNO MESTO...KADE STO NE TREBA DA BIDES NA ISTA LINIJA SO NIV.......... POZZ ZA SITE MOI MILI I DRAGI |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк - MY врати се што поскоро...
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк... море бреее... а чупиња 7мо одделениее.... што не ќе видиш бе , снупи
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam ........da nemozesh nishto da mu kazesh i dokazesh .....se da se znaelo na 16 godini navistina neznam kako ...jas sega ushte neznam se
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК..враќај се ваму ма |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк баш напротив Му не треба да им придаваш толкаво значење на некои такви и поради нив да не напуштиш
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк..се најадов лути пиперки со шопска салата и сега ми чури устата
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-еден потпис што го прочитав баш ме изненади
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мај, ај не ми се глупирај плавушо една, да не те зачукам ја тебе! Враќај се ваму и збор да не си писнала. Црвенокосите тепаат. Гајле ти е за политика, и онака никој аир не видел од неа шо викаше дедо ми. На крај краева, на такви луѓе во тој подфорум, глупоста не им е хендикеп -баш напротив, маваат со главата во ѕид, не пробувај да ги разубедиш. Плитки умови. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk dobar den
|
|
vivi
|
|
Внеси реплика | страница <1 197198199200201 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |