|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика | страница <1 197198199200201 212> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ибуш Ибраимовски - Розо моја
Овој град, во ноќите, плаче по мене Каде ли си ти? Со кого си? О, дали знаеш, колку љубов носам јас Во ова срце како сонце Ние двајца многу можевме А среќа немавме да се земеме Сега е друго време, тажно е се' без тебе Што ти згрешив животе? Дојди барем да се видиме А болат песните што ги пеевме За мене ти си цвеќе, неможам душо веќе сам Розо моја, црвена, ти во која градина расцутуваш Песно моја, искрена, без љубовта не живеам Немам кому да те испеам Туѓа си, а проклет јас, уште те сакам Само спомени во мојте сни О, црно вино, пушти ме да заспијам За тие очи доста пијам Ние двајца многу можевме А среќа немавме да се земеме Сега е друго време, тажно е се' без тебе Што ти згрешив животе? Дојди барем да се видиме А болат песните што ги пеевме За мене ти си цвеќе, неможам душо веќе сам Розо моја, црвена, ти во која градина расцутуваш Песно моја, искрена, без љубовта не живеам Немам кому да те испеам .......Ептен ми се врти од вчера |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'll be waiting for you Here inside my heart I'm the one who wants to love you more ... ... And some way all the love that we had can be saved
Whatever it takes we'll find a way .. |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Песна за народот МАКЕДОНСКИ Груевски те јава, лесно не се дава - Од Скопје до Кина наша земја се е - Земја македонска до Индија ќе е - Многу скоро Грујо и на Марс ќе оди - Народ македонски на Марс да го води - Опа опа иха рум дум дум дум дум - Вакви песни треба за народ без ум!
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ти ниси ми туууу
ја позитивнааа,на тест на самочуууууу о дали је у кревету луда ко ја и дали увек тако добро добро изгледа и када плаче сатимаа и дали је у љубави глупа ко ја.......... Ми се врти едно 3-4саати........ |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Збогом одлазим...
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
marija mesi kiflinja...
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим дим да ме нема |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fade to black - Metallica
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Освен дневниот хит на саат ..
И оваа |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 197198199200201 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |