IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 19551956195719581959 2229>
Автор
Порака
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 08:30
ZA BONE
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
maja 30 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Август.2006
Локација: Slovenia
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja 30 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 08:31
   Te slušna i direktno na moja smetka  LOLLOLLOLLOL
Кон врв
gricko Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 25.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gricko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 08:33
siris poznastvo Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 08:35
Maja...ne e strashno...
Ubavo veli Bone..ne mora sekoj den da goltash
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 08:36

Gricko nekoj nov clen..

Dobredojde

Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 08:37
Tongue ако ке ти помини мани едно чајче ... 2 -3 LOL LOL LOL па ако не помини ке преземиме подрастични мерки Wink
Кон врв
ДимеБТ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Поени: 1911
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 08:39

Originally posted by maja 30 maja 30 напиша:

Val ne možam da goltam      A temperaturata cela noć ne me ostavi da spijam    de mi e žeško de mi studi    Crknav od nervoza

ЗДРАВО МАЈА И СО ПОМИН НЕКА Е, ВО ЕДНА РУСКА ЛИТЕРАТУРА СРЕТНАВ ДЕКА ЕФИКАСЕН ПРИРОДЕН САМОЛЕК Е ПИЕЊЕТО МЛАКА ДО ЛАДНА ВОДА ИЛИ ЗЕЛЕН ЧАЈ И ОБАВЕЗНО ТУШИРАЊЕ СО МЛАКА ВОДА НО НЕ ТОПЕЊЕ ГЛАВАТА. ОД ТОА ЈАС ДОМА ПРИМЕНУВАМ САМО ТУШИРАЊЕТО А ЗА ПИЕЊЕТО ПИЈАМ ЖЕЖОК ЧАЈ ВО МОМЕНТОТ КОГА ЌЕ ПОЧНАМ ДА СЕ ПОТАМ, ЗЕМАМ ЕДЕН ПАРАЦЕТАМОЛ ИЛИ АНАЛГИН (АКО ИМАМ МАЛИ БОЛКИ) И СЕ ПОКРИВАМ ДА СЕ ИСПОТАМ УБАВО ШТО СЕ ВЕЛИ ДА ИЗЛЕЗЕ НАСТИНКАТА, ПОСЛЕ ПОТЕЊЕТО ОБАВЕЗНО ПРОМЕНА НА ОБЛЕКАТА НЕ СЕ ПРЕПОРАЧУВА ВЕДНАШ ТУШИРАЊЕ ТУКУ СЕДЕЊЕ СО ПОМАЛКУ ОБЛЕКА НА СЕБЕ, И ПОСЛЕ СУМ КАКО ОСВЕЖЕН.

ОВА МОЖЕ СЕКОЈ ДА ГО ПРИМЕНУВА НЕ Е НИШТО НАРОЧИТО ТЕШКО.
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 08:40
Dime....ubavi soveti
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 08:41
DOBRO UTRO NA CEL SVET....

Gospod da go blagoslovi internetot...
pa forumot IMA POCETOK - NEMA KRAJ !!!!

PRIJATEN I USPESEN DEN NA SITE !!!!

Pozdrav do site sto se on-line...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 08:42
Originally posted by ДимеБТ ДимеБТ напиша:

Originally posted by maja 30 maja 30 напиша:

Val ne možam da goltam      A temperaturata cela noć ne me ostavi da spijam    de mi e žeško de mi studi    Crknav od nervoza

ЗДРАВО МАЈА И СО ПОМИН НЕКА Е, ВО ЕДНА РУСКА ЛИТЕРАТУРА СРЕТНАВ ДЕКА ЕФИКАСЕН ПРИРОДЕН САМОЛЕК Е ПИЕЊЕТО МЛАКА ДО ЛАДНА ВОДА ИЛИ ЗЕЛЕН ЧАЈ И ОБАВЕЗНО ТУШИРАЊЕ СО МЛАКА ВОДА НО НЕ ТОПЕЊЕ ГЛАВАТА. ОД ТОА ЈАС ДОМА ПРИМЕНУВАМ САМО ТУШИРАЊЕТО А ЗА ПИЕЊЕТО ПИЈАМ ЖЕЖОК ЧАЈ ВО МОМЕНТОТ КОГА ЌЕ ПОЧНАМ ДА СЕ ПОТАМ, ЗЕМАМ ЕДЕН ПАРАЦЕТАМОЛ ИЛИ АНАЛГИН (АКО ИМАМ МАЛИ БОЛКИ) И СЕ ПОКРИВАМ ДА СЕ ИСПОТАМ УБАВО ШТО СЕ ВЕЛИ ДА ИЗЛЕЗЕ НАСТИНКАТА, ПОСЛЕ ПОТЕЊЕТО ОБАВЕЗНО ПРОМЕНА НА ОБЛЕКАТА НЕ СЕ ПРЕПОРАЧУВА ВЕДНАШ ТУШИРАЊЕ ТУКУ СЕДЕЊЕ СО ПОМАЛКУ ОБЛЕКА НА СЕБЕ, И ПОСЛЕ СУМ КАКО ОСВЕЖЕН.

ОВА МОЖЕ СЕКОЈ ДА ГО ПРИМЕНУВА НЕ Е НИШТО НАРОЧИТО ТЕШКО.

BRAVO DIMEClapClap..USTE DA KAZESHE DEKA OVOJ NACIN NA LEKUVANJE VAZI SAMO ZA PREHLADA:))Big%20smile
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 08:43
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

DOBRO UTRO NA CEL SVET....

Gospod da go blagoslovi internetot...
pa forumot IMA POCETOK - NEMA KRAJ !!!!

PRIJATEN I USPESEN DEN NA SITE !!!!

Pozdrav do site sto se on-line...

...господ не проколна со интернетот  LOL LOL LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 08:44
MARKO....
AJDE CAJOT OD LIPA E GOTOV
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 08:44

Cuco...

Denes nema podiganje..neli???

Ke ne druzis povekje..
Кон врв
maja 30 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Август.2006
Локација: Slovenia
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja 30 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 08:45
     Dime može so lekuvanjeto odi li i masaža zaedno          
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 19551956195719581959 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,594 секунди.