|
Секогаш присутен |
Внеси реплика | страница <1 193194195196197 237> |
Автор | |
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postojano sum tuka
|
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pristignav
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve meeee
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве ме и мене
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se prijavam...
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eden plus i za mene...
|
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dva dena me nema i pocna da mi fali cudovo
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
06:00 ima nekoj
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima imaaa...
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve me i mene....
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve me... |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STIGNAV
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Always and forever....
Always and forever Each moment with you Is just like a dream to me That somehow came true, yeah And I know tomorrow Will still be the same Cuz we got a life of love That won't ever change and Everyday love me your own special way Melt all my heart away with a smile Take time to tell me you really care And we'll share tomorrow together Ooh baby, I'll always love you forever Ever, ever, ever There'll always be sunshine When I look at you It's something I can't explain Just the things that you do If you get lonely Call me and take A second to give to me That magic you make and ZA DA NE ISPADNU ZABUNA PESNAVA JA POSVETUVAM NA FORUMOV.... Изменето од Omar - 30.Април.2009 во 13:29 |
|
Внеси реплика | страница <1 193194195196197 237> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |