|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика | страница <1 192193194195196 1093> |
Автор | |
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lelele...pak nema nokoj...idiot sto vikas ti, da pojdeme nie na tvojot krov...
|
|
|
|
Idiot
Сениор Регистриран: 01.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum za Vednas
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne za odma
|
|
|
|
Idiot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa koga
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sorry pogresno svateno... ti vikas- jas za vedans.... a jas ti vikam -a neli si za odma.
|
|
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idiot i Engie smesta da se susretnat na randevu ili kafe muabet, a mene mi olesna z's na ohriganji ne im odelo samo bisnisot i trgovijata, a "idiot" me preplasi si rekov kojznae zosto ne mrazi
forum drugari i ponataka?
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke bide, ke bide....pozdravce i do tebe
|
|
|
|
Idiot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ohriganka se soglasuvam so tvojata misla za randevuto megu mene i engie samo se prasuvam kade bi bilo, po pravilo negde vo sredina a toa doaga vo "Svicarska"
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama tamu nema krov,mislam go nema krovot na tvojata zgrada..
|
|
|
|
Idiot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke smislime nesto, ne e bitno mestoto biten e momentot i covekot do tebe
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo kazano.Togas se cekame vo "Svicarska"eve jas trgnav i nemoj da te cekam mnogu.
|
|
|
|
Idiot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leleeeee kolku sum nestrpliv cekaj me baby "al bi rajt der"
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj jas sega si zaminuvam od forum.Ako nekoja se prasuva trgnata sum za "Svicarska" da se sretnam so idiotov moj.
|
|
|
|
Idiot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Luge ne me barajte i mene idam da si ja grabnam mojava ENGIE i nesakam da cujam nekoj komentar JASNO
|
|
Внеси реплика | страница <1 192193194195196 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |