|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика | страница <1 190191192193194 1093> |
Автор | |
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuu ti odma na glavnoto, a kade e romantikata?
|
|
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
patuvam po temive da najdam nesto interesno - i sekade ja gledam engie - pa prva misla - kolku e popularna engie (bez ljutenje, ova sega mi dojde kako misla) - neli toa e temata tuka! |
|
Idiot
Сениор Регистриран: 01.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
romantikata veke ja minavme so samoto prisustvo na krovot, plus toa zvezdite mesecinata dovlona romantika e a i ke se menjavame prvo jas dolu pa ti i taka romantika ke ima
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe engie nema popametna raboata..pa visi na forum 24/7.
nema ljutis kaj engie ,uzivaj zlato
|
|
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega me oladi zlaten...jas si sakam romantikata da trae podolgo.
|
|
|
|
Idiot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako nema popametna rabota engie :0 neki ja i ti begavme kaj mene na krov ???????????
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ke begame ako vetis deka ke bides po romanticen.
|
|
|
|
Idiot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vetuvam deka ke bidam najromanticen sto nekogas sum bil vo zivotov, ti samo soglasi se !!! Zimi titov pionerski ZBOR
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e se ga ti poveruvav zimi sestra!!!!!!
|
|
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali mazite znaat da napravat nesto spontano bez vetuvanje?
|
|
Idiot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zimi sestra ke bidam
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve ke vidime kakov ke bide idiot pa ke ti kazam ohriganke
|
|
|
|
Idiot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A fala engie ali jas nejkam "origjanki" zar ke me delis so niv sea neli ke bidam veren i iskren BDW pozdravi ja sestra ti od mene
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A i ti tvojata,... ama od kaj znes dali jas ne sum ohriganka isto?
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 190191192193194 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |