IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Која мисла ви се врти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која мисла ви се врти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 190191192193194 1093>
Автор
Порака
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Статус: Офлајн
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:02
auuuu ti odma na glavnoto, a kade e romantikata?
Кон врв
ohriganka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ohriganka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:08

patuvam po temive da najdam nesto interesno - i sekade ja gledam engie - pa prva misla - kolku e popularna engie (bez ljutenje, ova sega mi dojde kako misla) - neli toa e temata tuka!

Кон врв
Idiot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2006
Поени: 128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Idiot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:08
romantikata veke ja minavme so samoto prisustvo na krovot, plus toa zvezdite mesecinata dovlona romantika e a i ke se menjavame prvo jas dolu pa ti i taka romantika ke ima 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:15
Originally posted by ohriganka ohriganka напиша:

patuvam po temive da najdam nesto interesno - i sekade ja gledam engie - pa prva misla - kolku e popularna engie (bez ljutenje, ova sega mi dojde kako misla) - neli toa e temata tuka!

Abe engie nema popametna raboata..pa visi na forum 24/7.
nema ljutis kaj engie ,uzivaj zlato
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:16
Originally posted by Idiot Idiot напиша:

romantikata veke ja minavme so samoto prisustvo na krovot, plus toa zvezdite mesecinata dovlona romantika e a i ke se menjavame prvo jas dolu pa ti i taka romantika ke ima 

e sega me oladi zlaten...jas si sakam romantikata da trae podolgo.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Idiot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:18
kako nema popametna rabota engie :0 neki ja i ti begavme kaj mene na krov ???????????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:25
E ke begame ako vetis deka ke bides po romanticen.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Idiot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:27
Vetuvam deka ke bidam najromanticen sto nekogas sum bil vo zivotov, ti samo soglasi se !!! Zimi titov pionerski ZBOR
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:29
e se ga ti poveruvav zimi sestra!!!!!!
Кон врв
ohriganka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ohriganka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:33
Dali mazite znaat da napravat nesto spontano bez vetuvanje?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Idiot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:33
Zimi sestra ke bidam 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:34
Eve ke vidime kakov ke bide idiot pa ke ti kazam ohriganke
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Idiot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:36
A fala engie ali jas nejkam "origjanki" zar ke me delis so niv    sea neli ke bidam veren i iskren BDW pozdravi ja sestra ti od mene 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2006 во 18:38
A i ti tvojata,... ama od kaj znes dali jas ne sum ohriganka isto?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 190191192193194 1093>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.