|
Стихови од песни што би ги посветиле... |
Внеси реплика | страница <1 171819 |
Автор | |
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Just give me a reason
Just a little bit's enough Just a second we're not broken just bent And we can learn to love again It's in the stars It's been written in the scars on our hearts We're not broken just bent And we can learn to love again |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега некој ќе рече оваа нездрава е, морничаво
If I die young, bury me in satin Lay me down on a bed of rosesSink me in the river at dawn Send me away with the words of a love song |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
There's a heart I cannot hide
There's a beat I can't deny When it sings, when it lies when it cheats, when it bribes There is a war inside my core I hear it fight, I hear it roar Go ahead, go ahead Lay your head where it burns |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Внеси реплика | страница <1 171819 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |