IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со бившата/бившиот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со бившата/бившиот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 22>
Автор
Порака
ZeNskaaa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Локација: Russian Federation
Статус: Офлајн
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeNskaaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2007 во 14:38
da samo ako si laden personalitet ne samo kon niv tuku opsto ne si mnogu emocinalen togas e dobro oti ke uzivas vo toa sto go pravis i ke te zadovoli, nema da se zaljubis vo niv i ke dobies toa sto go baras.
чесни сини очи
Кон врв
trucker21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2007 во 15:09

Jok......opasna rabota e.........

ne zaboravajte deka mladosta, teenage......do serioznata vrska pred brak e najubav i najlud period za sekoj. znaci podobro na druga strana, bez posledici..otkolku obnovuvanje na nesto, koe bi dovelo do nadopolnuvanje na "izgubenoto" so mozni posledici...WinkWinkWink
sex, trucks & drinks!!!
Кон врв
pajace Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2007
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2007 во 16:39
ne,ne,ne......mozebi nekogas sum posakala koga ke go vidam,neli da mi dojdat,taka emocii....ama pak ne.....
fakt deka samo seks ke bide nisto poveke....
zivi ovaj zivot kako umes i znas jer ja sigurno dolazim...........smrt........
Кон врв
B2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тврдим Да Сам Непобедлив

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 361
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2007 во 22:03
pa ubava rabota ama poslem dolgo vreme na pr. da se sretnete i da mavnete edna partija sex da se potsetite na starite dobri vreminja
Smile
Smile
Кон врв
dolnodupenka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2006
Поени: 156
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dolnodupenka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2007 во 22:09
bivsite?
moze samo da  sonuvaat
sto mi praveleLOL
Кон врв
bros Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Декември.2006
Поени: 411
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bros Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2007 во 23:21

bivsh*te.........hmmmmmmmmmmmmm

pa dobro bi dosla...
ama sto znam ...treba da si krsam karakterConfused
P.S.I AM HERE
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2007 во 20:28
bivsite se Dead
sto ke mi gjubre pri zlaten maz
i ne samo bivsi , sekakvi neiziveani stvorenja
koi mislat na fler i sex za edna vecerDead
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2007 во 15:54
Jas ne bi odela tamu Wink. Seks so bivsiot isto ko da pies zastareno pivo, rokot mu pominal, toa isparilo, i ostanal samo gorkiot vkus LOLLOLLOL.
Кон врв
esperans@ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2007
Локација: Italy
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај esperans@ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2007 во 17:35
pa zosto da ne bi mozela da probam onaka cisto da vidam dali e isto kako porano... ili mozebi pak ke bide uste podobro onaka bez obavezi... ustvari i imavme sex od koga raskinavmi i da vi kazam ne e loso......Wink
I'm bossy...
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2007 во 14:18
Nikogas ne se vrakam na minatoto,sekogas gledam napred!
Кон врв
Професорот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Локација: Italy
Поени: 921
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Професорот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2007 во 14:20
Originally posted by MELANY MELANY напиша:

Nikogas ne se vrakam na minatoto,sekogas gledam napred!

Браво.
Вера
Морал
Родољубие
Одговорност
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2007 во 14:40
neznamm ako imalo ljubov moze i ke mi se desi nesto ....
Кон врв
Saricka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 28
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Saricka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 08:39
uh tesko prasanje bogami sega ke bide tesko jas bivsiot go gledam sekoj den ama ne mi teknalo na sex sto znam on nekako me provocira kako da saka Shocked
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 08:55
ako ne nasol novo za kleckanje , ke saka tebe da te klecka , oti nema so da klecka- logika LOL
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.