![]() |
|
Секс со бившата/бившиот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 22> |
Автор | |
ZeNskaaa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da samo ako si laden personalitet ne samo kon niv tuku opsto ne si mnogu emocinalen togas e dobro oti ke uzivas vo toa sto go pravis i ke te zadovoli, nema da se zaljubis vo niv i ke dobies toa sto go baras.
|
|
чесни сини очи
|
|
![]() |
|
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
Jok......opasna rabota e......... ne zaboravajte deka mladosta, teenage......do serioznata vrska pred brak e najubav i najlud period za sekoj. znaci podobro na druga strana, bez posledici..otkolku obnovuvanje na nesto, koe bi dovelo do nadopolnuvanje na "izgubenoto" so mozni posledici...
![]() ![]() ![]() |
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
![]() |
|
pajace ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
ne,ne,ne......mozebi nekogas sum posakala koga ke go vidam,neli da mi dojdat,taka emocii....ama pak ne.....
fakt deka samo seks ke bide nisto poveke.... |
|
zivi ovaj zivot kako umes i znas jer ja sigurno dolazim...........smrt........
|
|
![]() |
|
B2 ![]() Сениор ![]() ![]() Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
pa ubava rabota ama poslem dolgo vreme na pr. da se sretnete i da mavnete edna partija sex da se potsetite na starite dobri vreminja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dolnodupenka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
bivsite?
moze samo da sonuvaat sto mi pravele ![]() |
|
![]() |
|
bros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 411 |
bivsh*te.........hmmmmmmmmmmmmm pa dobro bi dosla...
ama sto znam ...treba da si krsam karakter
![]() |
|
P.S.I AM HERE
|
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
bivsite se
![]() sto ke mi gjubre pri zlaten maz
i ne samo bivsi , sekakvi neiziveani stvorenja
koi mislat na fler i sex za edna vecer
![]() |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Jas ne bi odela tamu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
esperans@ ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 30 |
pa zosto da ne bi mozela da probam onaka cisto da vidam dali e isto kako porano... ili mozebi pak ke bide uste podobro onaka bez obavezi... ustvari i imavme sex od koga raskinavmi i da vi kazam ne e loso......
![]() |
|
I'm bossy...
|
|
![]() |
|
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Nikogas ne se vrakam na minatoto,sekogas gledam napred!
|
|
![]() |
|
Професорот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 921 |
Браво.
|
|
Вера
Морал Родољубие Одговорност |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
neznamm ako imalo ljubov moze i ke mi se desi nesto ....
|
|
![]() |
|
Saricka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
uh tesko prasanje bogami sega ke bide tesko jas bivsiot go gledam sekoj den ama ne mi teknalo na sex sto znam on nekako me provocira kako da saka
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
ako ne nasol novo za kleckanje , ke saka tebe da te klecka , oti nema so da klecka- logika
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |