IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Лажење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Лажење

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 24>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 18:47
Ja sum poise za lezenje
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 18:50
Ne lazam,ama i ne kazuvam bez da me prasaat
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 18:52
Originally posted by fragola fragola напиша:

Ne lazam,ama i ne kazuvam bez da me prasaat

....moreeee..lazes pa susis...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 18:54
na chelo mi pisuva
Кон врв
mikeg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2008
Поени: 305
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikeg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 00:08
NE TREBA DA SE LAZE BIDEJKI NA LAGATA I SE KRATKI NOZETE
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 18:50
Лагата може да те спаси од робуване на сенки од минатото...понекогаш носи слобода.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 20:53
Lagata bara golemo vlozuvanje na umstvena rabota,osobeno na memorijata.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 22:37
Fino lepo ke obrazlozam deka ne sakam da govoram na taa tema i ako prodolzi da insistira lagata e neminovna i neizbezna.
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2008 во 22:06
site koga zboruvaat lazat.....
a jas sum del od site...

Lazam li i jas...збунетостзбунетостзбунетостзбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2008 во 15:48
...lazete be kolku sakate...no znajte deka postojat i luge koj uzivaat vo lagi....!задоволствосреќа
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2008 во 15:50
Mislish na ona...Ti me lazesh najbolje???газење%20од%20смеење

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2008 во 15:58
...bas na toa !..abe ubaini!!!..te gleda vo oci i te laze....!ej ,ne moze sekoj i toa da go pravi..i toa e darba !!!...vroden talent...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2008 во 17:01
Za dobra laga se potrebni dvajca-toj sto ja kazuva i toj sto ja prifakja so veruvanje
Кон врв
Keri Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 574
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Keri Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2008 во 11:02
леле ме погодува темава, баш сум во некои фрки,ама многу ми се слатки фркиве...не лажам,ама...ја кријам вистината!На никого се немам доверено за милото (кое го свиѓаше другарка ми, па затоа ми е незгодно)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.