|
AFTER "FORUM" PARTY |
Внеси реплика | страница <1 1718192021> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ајде кажете како било,што било,кој дојде,како се забавувавте,да не се бендиса некој со некоја да не се роди љубов на прв поглед,што било од журката.
е многу ми е мака што не дојдов,ајде здравје другиот пат. и пишете сите импресии не само ља фиј ајде чкрапнете сите по малку |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno deka imase ljubov...Lou mi ja bendisa novata frizura
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех види ја сега,абе друго кажи нешто ,не фризурата...
леле никој ништо не кажува..море чудна работа.. ај ќе видиш ко ќе ти дојда тамо ја,ќотек ќе јадеш |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ajde be...dojdi mi...ke pravime forumska dvojka
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех гледај сега кај оди умот
|
|
|
miki_lutrija
Сениор Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
File ,останавте таму кај што се чекавте во Плаза или заминавте на друго место?
|
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ostanavme do fajron vo Piazza a potoa jas si zaminav...za drugite ne znam kaj otidoa
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleeeee la fille prva si pisala
jas moram da priznaam deka sum presrekna sto gi vidov vo zivo tie sto sakav,,,,samo mi e krivo sto ne uspeav da se vidam so blueprayer i natalija ( a od povozrasnite mamma, brza i anakin sakav da gi zapoznaam i se nadevam nekoj den ke mi se ispolni taa zelba) site onie clenovi koi jas gi sakam na forumot i koi gi pocituvam gi znam i se imam videno i prethodno so nekoi a plus vcera so ostnaite koi sakav da gi zapoznaam. E duri sega ve znam sto faci ste bile,,,,sepak jas sum najubava, neli la fille la fille, kazi kolku sum jas samobendisana , najubava, najposakuvana ,, abe p**ka prva klasa A sto se odnesuva do novite clenovi koi pisuvaat na forumot od pred 6 meseci pa navamu ,,,,,ne sum u tek,,,,ne sum muabetila so nikoj preku licna poraka,,,pa zatoa i nemav zelba da se zapoznaam |
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nema da go komentiram tvojot post, ke ostavam maskite sto bea sinoka da kazat...Jas uste sinoka ti kazav sto mislam za tebe
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahha la fille e mnogu te sakam zimi sve najmilo
abe ne veruvav deka si tolku muabetcija i otvorena iskrena dusa ,,,,premnogu sum iznenadena od tebe vo pozitivna smisla LouWeed uste ko go vidov , ne mozev da gi zadrzam emociite a da ne go gusnam Fala brat , ispadna fer do kraj i uspea da go smiris decko mi , posto bese maximalno nervozen posto ne sum mu se javila koga on mi zvonel. zabegan druzeeeeeeeeeeeee , mnogu pusis ama sepak si cool, zatoa i te baknav izzie e vo stilot na sestra mi po ponasanje, ama super si e deckoto Pravoslavje ---mnogu drustvena licnost otvoren za novi prijatelstva blue666 , ,,,,najmnogu me iznenadi ovaa zenska posto ne ja zamisluvav takva,, ama sepak mnogu mirna i pozitivna licnost e ---------------------------------------------------------------- a od ostanatite koi gi znam : belichka e srce , prekrasna devojka koja vredi da se zapoznae majstorce62 ,mnogu kreativna dusa speed --- fraerce e deckoto , i mnogu e nezen soldier --pozitivna , sramezliva licnost , ama sepak mnogu druzeljubiva IQ ja znam ,posto zaedno slavevme maturska ( so Ghost, brza, NRGMKD, DARKDOG , Dogi si pisuvame kontinuirano na msn zatoa i imam respekt kon niv , posto i tie me pocituvaat ) blueprayer, natalija, anakin , mamma srce mi se kine sto ne ve vidov Epa toa se clenovite koi jas gi sakam na forumot i koi mnogu gi pocituvam bidejki tie mi imaat pokazano i dokazano deka me sakaat za niven prijatel |
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi izgleda ova ko da se grebes za uste nekoja sredba
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=Mona Liza]leleeeee la fille prva si pisala
jas moram da priznaam deka sum presrekna sto gi vidov vo zivo tie sto sakav,,,,samo mi e krivo sto ne uspeav da se vidam so blueprayer i natalija И мене мила ептен ми е бед...ама така се погоди...и да дојдев немаше да сум ок... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите сте биле забегано добри луѓе мајко му
ми се напраи кеифот што ја видов мона, порасположена од кога и да било на форумов си се смеев како и обично уште блу фалеше, гарант ќе паднеа уште неколку добри муабети |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ееее забеган мона рече нешо шо ја често ти го викав-многу пушиш ај наскоро ке организирам ја некоја собиранка па ке се видиме и мене ми е криво али така испадна ..знаете ја увек идев
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |