|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 107> |
Автор | ||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mona src ti davam prednost...odberi vreme i mesto kade sakas |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na 11 avgust vo 15:45 kaj vladata na Makedonija da me cekas |
||
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe pa i na pust ostrov ne e sigurno... |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega ke odam i vi vetuvam deka ke baram intimno mesto na plazite vo struga so zenska mi . ciao |
||
STRUGA
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
deal!!! |
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
M@$TER src a dodeka da dojde toj datum sto ke pravime jas i ti?
daj da im namestime po nesto na drugive pederi oti nesto nemaat hrabrost ko nas |
||
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeee srce ne se site hrabri kako nas...ama aj so vikas da ne drememe do togas...da se fatime za rabota...ti so predlagas?koj so koj?
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa vaka, znaci na spisok do sega se:
-belichka -brza -plamenko -zbunet -speed -tuturutka -Mona Liza (zafateno) -M@$TER (zafateno) -anakin ( vo iscekuvanje na sudbonosnoto DA) pa sega srce, mozes da kazes kako da gi grupirame ovie neiskusni pederi |
||
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
paaa vaka...belichka-plamenko... zbunet-brza ...i tuturutka-speed toa e...
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odlicno MASTER, samo kako sto gledas drugive clenovi stojat ponastaran od nas vo ovaa tema oti im e strav da ne stanat pederi
ama kazi deka ne boli, edinstveno sto ke go dobies e nazivot PEDER, ufff kolku ubavo zvuci , neli ? |
||
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe cim se pederisam so tebe dobro zvuci
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa dobro, ama imaj gi vo predvid i drugive pederi za da ne se nalutat , oti znaes posle nema da ni dadat i nema da sakaat da......razbiras
|
||
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da da imas pravo...ke go imam toa u predvid
|
||
|
||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da me legnits ne ke zgresis
|
||
STRUGA
|
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |