|
Како да ги откажеш цигарите? |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 26> |
Автор | ||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За цигарите доволно ми е кога вдишувам друг кога пуши,а за алкохолот,пијам само кисела вода и уште се опивам
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
aurelianus
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ПУШИ ,тоа е штетно,подобро ЏВАКАЈ тутун,и што е најважно,тоа не е казниво по законот на РМ. |
||
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dosega sum gi ostavil dvapti po edna godina.Ova sega e tret pokushaj,se nadevam posleden i uspeshen.
Nema recept za otkazuvanje,samotreba da reshish da go napravish toa i gotovo. |
||
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега кога зголемив веќе на повеќе од 3 кутии , некогаш на 4 дневно , откажување нема.Од многуте пати пробвање за откажвање најголеми шанси имав последниот пат,не запалив цигара цееели 2 дена ако тогаш не ми тргна во иднина не ни помислувам да ги оставам,имајќи го татко ми како пример за последици кој што почнал со цигари на 5 и пол , 6 годишна возраст.Секоја година е на прочистување плуќа и што ти не знам таму , иако го гледам сето тоа не ми е доволен мотив за откажвање.
Интересно ми е тоа што почнував и јас на најмали години , кога почнал и тој , предшколска возраст , благодарение на мајка ми од која имав толку страв тогаш не ни пробав , дури и ми се гадеше од нив се до почеток на средно школо.Е таму би што би поминаа 10 години , здрав,жив па ќе поминат уште многу пати по 10 години со цигари |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти треба добар мотивсо добра мотивација се е можно
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Motivot e zdravje,treba samo cvrst karakter.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За тврдоглави типчиња као мене , здравјето и не се смета као мотив во овој случај , нормално би на прво место цигаретес онда све остало
|
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како да ги откажеш цигарите?
е како де |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И мало да се надоврзам За здравјето имам си матичен , он бери гајлето за то |
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Идеме на survivor година и пол ...... ако издржиме да не виткаме суви лисје....на добар пат сме |
||
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A da si go promenish matichniot lekar?
Ili toj ti preporacha udarna doza na nikotin ....od 3 kutii zgolemil na 4....mora da go imash najdobriot matichen lekar.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
databis
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 177 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imas problem so alkoholot onda koga pies poise od tvojot doktor.
Star vic, golema vistina. Analogno moze da se primeni i za cigarite. Primer klasika: Eeeeee, pa mnogu e dve kutii dnevno..do kutija drzi se. Изменето од databis - 29.Јануари.2010 во 18:24 |
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
певеке ти треба инает него мотив барем така е кај мене |
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само вие огледувајте се на докторите,па неможат тие да бидат чувари на нашето здравје,па што да каже кога гледа дека се работи за зависник ,освен да му каже да намали???
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |