|
ВТОР ПОГЛЕД II |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 105> |
Автор | |
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoran,
modifikacija 2 e spored mene tokmu ona sto trebase da se napravi. Bez ogled na sugestibilnosta na toplite tonovi, mislam deka B&W verzija bi bila za nijansa podobar izbor. Ivi, mi se dopadja mnogu obrabotkata. Naglaseni se refleksiite i toa funkcionira besprekorno. Mislam deka malo osvetluvanje na cistacot bi ja kompletiralo rabotata. Angel, sekoja cest ... nema sto drugo da se kaze za obrabotkata. |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako sto e objavena:
Kako sto pretpochitaat nekoi chlenovi: Kako sto mozhe da se zakluchi, "spotot" na dedoto sto sedi na klupata e staven otposle... bidejki fotografirajki go dedovo, jas faktichki go staviv vo spot i so slikata i so prikaznata. Originalnata, kako sto beshe chkrapnata, onaka vo odenje: Ovaa sliika beshe tretirana so perspektivna korekcija, kropiranje, kolor balans, selektiven kolor, kolor saturacija, nekolku pomini so lucis, potiskanje na shum, vinjetitanje i editiranje nekoi detali. Kako sto so pravo reche ednas eden nash chlen ...i vozrasnite ponekogas sakaat da si igraat kako deca. Изменето од Zoran K - 24.Јуни.2007 во 14:52 |
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmm, Lucis-ov e mnogu interesna rabota.
Koj ce go praca: Zoran ili Angel? Samo vas dvajca ve znam sto go imate |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO TI E "TREBEN" JAS KE TI GO DADAM MOJOT LUCIS... SEGA NE MI TREBAAT NI LUCIS , NI FILTRI. AKO NE SE SNAJDES VO TEKOT NA SLEDNATA NEDELA , TAA POSLE NEA GO IMAS OD MENE. ZNACI NE OVAA SREDA DRUGIOT PETOK.
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
aboskovski
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoran, negoviot e 'kupecki'. Kaj nego nema piraterija! |
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Angel, ako Mire nema Mac, nisto ne pravime, togas ke treba da se obrati do tebe. Ti prvo go "proba", pa posle nekako razbra deka ne bilo taka legalno, pa chesno go "vrati". Sega gledam deka povtorno go koristish. Mora da e LEGALEN, pa pomogni mu na prijatelot...
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OSTAJ TE GO COVEKOT.... KE SI ODI NA AUTOPAZAR I KE SI KUPI SE STO MU TREBA OD SOFTVER... ZOKI STETA STO SI SO MAC INAKU I ZA TEBE KE NAJDEVME NESTO KOGA KE DOJDES
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoran podobro e....
samo ima malku plav tonalitet vo svetlite tonovi...kaj klupata i corapite... Inace vaka bez glow efekatot izgleda poprirodno... Изменето од moz pos - 24.Јуни.2007 во 21:59 |
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Milo mi e sto ti se dopagja Emanuel. Inaku koga sme kaj klupata i chorapite, tie bea nekakva sivo-sina boja, a klupata beshe (po sekavanje) siva - kako staro uslusheno drvo so siva boja. Taka da boite , ako ne se 100% tochni, togas blizu se do vistinskite (kolku sto se mozhe). Vo vakvite poekstenzivni obrabotuvanja kade sto se postiga efekt koj ja minuva fotografijata i preogja vo nesto sto sme naviknale da go imenuvame kako "likovna umetnost" ili "crtezh" mislam deka ne e glavnata cel da se postignat realnite boi, tuku da se dobie eden malu poneobichen i pointeresen izgled.
|
|
Bob Rock
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 188 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:P :] |
|
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam _______ Zdenko |
|
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo red ...Prifativ uste od sam start deka e art :)...
@Zdenko ovaa e spektakularna fotka ...mnogu mi se dopagja i originalot sam po sebe i obrabotkata se super |
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK e decki, Lucis-ot go dobiv (fala na toj sto mi go prati )
Zdenko, obrabotkata e top, ama i motivot samo po sebe para vredi :)
|
|
|
|
aboskovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mire, nekoj me spasil so isprakanjeto, sega ne moram da ti pomagam.
A stotuku mislev da te posovetuvam da pocnes da razmisluvas za prefrlanje na Mac. |
|
aboskovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo Zdenko!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |