![]() |
|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 37> |
Автор | ||||||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
EH...KOGA BI ZNAELE KOGA E TOJ DEN....
![]() |
||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||||
![]() |
||||||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|||||
не чекај го последниот ден (што можеш денес не оставај за утре). |
||||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||||
![]() |
||||||
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
|||||
Аман бе сега и вие уште еден ден....
Живеј те си го животот и вежбај те си.... |
||||||
![]() |
||||||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|||||
da tocno zatoa sto ne znaes koga ke dojde
|
||||||
![]() |
||||||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
|||||
Ќе ги правам вообичаените секојдневни работи, бидејќи го живеам секој ден како да ми е последен
![]() |
||||||
![]() |
||||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||||
Ke im pobaram na site onie, kon koj sum sum se vozdrzuval od x ili y pricini do sega i normalno deka ke ukazam deka dokolku ne mi dae, ke me ima na dusa
|
||||||
![]() |
||||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||||
.....apsolutno nisto ne bi promenila.....ne od pricini sto ne sakam.....tuku ednostavno nemas vreme za da napravis ili da ispravis nesto.....eden den e mnogu malku......samo 24 casa.....bi go izzhiveala isto kako i prthodniot.....i sekako bi se zboguvala so vas, dragi moi forumski prijateli.....
|
||||||
![]() |
||||||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|||||
Да знам дека ќе умрам ќе ми се уништи цел ден, ќе бидам најнерасположена, најисплашена и нема да кажам никому дека ќе умрам, би им напишала писма до сите што ги сакам за да ги добијат откако ќе умрам, да им кажам колку сум благодарна за се што сториле за мене.
|
||||||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||||||
![]() |
||||||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|||||
прво ќе си ги
![]() ![]() ке ми кажам дека многу многу најмногу од се ги сакам, дека им посакувам се се најубаво ке им побарам прошка за се што сум им згрешила некогаш и ќе им кажам да не ме жалат зошто и онака животот не ми е лесен.... и потоа откако ќе си кажеме се што имаме ќе си останам да ги гледам додека можам.... |
||||||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||||||
![]() |
||||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||||
Ke se zaljubam za da ima koj da me drzi za raka dur slatko tonam
|
||||||
![]() |
||||||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|||||
![]() |
||||||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||||||
![]() |
||||||
|||||
Sve sto e zensko neka se pazi od mene...baska nema ni da pazam...
|
||||||
![]() |
||||||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|||||
sega nisto...ke cekam pasivno toj den da odmine
|
||||||
![]() |
||||||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|||||
ЌЕ ГИ ВИКНАМ ЗАГОР И ЗБУНЕТ И ЌЕ ПИЕМЕ ЦЕЛА НЕДЕЛА, А ЦЕЦА ЌЕ НИ ИГРА НА МАСА.
|
||||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |