IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Може ли да се вљубиш во забранета личност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Може ли да се вљубиш во забранета личност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 31>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 19:14
pa,ako e taa( na slikata),..nekoj srekjnik sigurno si ja chuva kako kapka voda ,..u pustinja,...pa,ne smeesh ni da pomislish,...da se osvezish so nea!,..znachi,...pozabraneto ,..zdravje!намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Kristin969 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Октомври.2007
Локација: Scotland
Поени: 340
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kristin969 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 23:24
Mi se slucila zabraneta ljubov, ama moram da priznaam so ogled na stresot i na toa kolku boli, ne bi ja preporacala nikomu.....mi se slucila neplanirano, sekoja ljubov e ubava i ispolnuva, ama ovaa poveke boli , boli koga si do nekogo, a ne smees da go dopres, ne mozes da bides so nego, znaes deka pripagja nekomu, ane tebe....zatoa vljubete se vo nekoj, koj nema da vi e zabranet!
Ljubov i Svetlina!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 00:01
Sekoe vljubuvanje e zabraneto...prvo ne te sakaat nejzinite prijateli, pa ne te sakaat nejzinite, pa koga ke te zasakaat ti gi nekes niv zosto ne te sakale
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 00:22
леле колку е ова точно
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 00:35
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Sekoe vljubuvanje e zabraneto...prvo ne te sakaat nejzinite prijateli, pa ne te sakaat nejzinite, pa koga ke te zasakaat ti gi nekes niv zosto ne te sakale

voa od licno iskustvo ti??????
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 02:39
Може секој да се вљуби во забранета личност, тоа да!
Ама, чекај сега, ако е забранета тоа значи дека е неостварлива, тоест невозможна????
Па заради тоа е забранета личноста за вљубување????

Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 04:18
Zabraneta,pa pogresna!Aman veke!

Изменето од Irenica - 23.Март.2008 во 04:22
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
dama Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Macedonia
Поени: 282
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dama Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 08:46
hm ke kazam samo vaka nemoze da isplaniras vo kogo ke se vljubis,zatoa ljubi dodeka mozesголемо%20гушкање 
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 16:53
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

Originally posted by zbunet zbunet напиша:

voa od licno iskustvo ti??????

I toa od mnogukratni
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 17:56
vo momentot koga ke se vljubis vo nea, taa prestanuva da bide zabraneta!љубов 
i neka e kolku saka vo ocite na drugite zabraneta...koj niv gi prasuva! ljubovta e velicenstveno cuvstvo, isprateno od neboto, i ne moze da bide grev!!! losaite raboti vikajte gi grev - nea ne!
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 23:49
Дефиниција за забранета личност ми треба како би одговорила на темава?голема%20насмевка
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 22:11
Pa vistinskata definicija ne veruvam deka ke ja dobies,zatoa sto sekoj razli4no razmisluva.Do nea ke dojdes samo ako samiot\a ja formuliras onaka kako sto 4uvstvuvas i znaes,ama koga veke baras mislenje eve go moeto:jas pod "zabraneta li4nost" podrazbiram li4nost sto jas samata si ja zabranuvam(od moralni i eti4ki principi),a ne deka nekoj drug mi zabranuva ili mi postavuva uslovi za taa li4nost.Zaklu4okot vo moeto razmisluvanje e SOVESTA,ako taa ti dozvoli go ahead,ako ne si ostanuvas na ona sto si!!!!!
Se nadevam ke ti pomogne da dojdes do vistinskata definicija!!!!!
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 23:20
A IZVINETE..MOZE LI NEKOJ DA MI KAZE KAKO IZGLEDA TAA ZABRANETA LICNOST?
DA NE I PISUVA NA CELOTO:NE SE VLJUBUVAJ VO MENE,JA SUM ZABRANET?
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 00:04
Ne mozes da znaes kako izgleda posto e zabraneto da ja gledas!!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.