IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Личност од медиумите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Личност од медиумите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 22>
Автор
Порака
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2008 во 11:58
edno vreme, mnogu odamna, 1993/94 odprilika, Zorica Crnosija imase edna mnogu ubava kontaktna emisija, pojma nemam kako se vikase i pojma nemam na koja tv bese, ama znam deka bese mnogu interesna i redovno ja gledav. Cesto se sekjavam na nea i bas bi sakala pak da ja gledam. Epten bese interesna tipka.

Se sekjavam na eden nejzin muabet, koj otprilika vaka zvucese:
"majkite se vinovni za najgolemite zabludi na svoite deca! majka mi mene, na primer, dodeka rastev, stalno mi vikase deka jas sum najubavoto devojce na svet.I jas normalno i' veruvav. Koga porasnav i vlegov vo vistinskiot svet, sfativ deka vsusnost celo vreme me lazela. Mi trebase dolgo vreme da se oporavam i so tesko srce da ja prifatam vistinata"

Ni falat takvi kulturno vickasti, interesni, intelegentni voditeli
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2008 во 14:47
Игор Џамбазов, Тони Михајловски, Горан Зевзековски и Валентин Николовски не%20вреден

Боки13, Драган Вучиќ, Лила Филиповска, Чуму,...не%20слушам болен
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 02:34

СЕНКО ВЕЛИНОВ....јак...моќен...глас што ...грми....голема%20насмевка
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 14:39
...a shto mu fali na Jordan Vitanov... iako poretko e vo mediumi...poveke vo teatar... iiiiiiiiii ama sme se koshkale ...vo ista klupa sedevme cela vtora... samo me moleshe da mu redam zenski od drugiot klas... 
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 14:45
Originally posted by moira moira напиша:

NIKOLA MLADENOV DEFINITIVNO! A PO NEGO JADRANKA KOSTOVSKA I PRERODENATA MIRKA!

аплауз
Leleeee... Pa ova ti e cel "Fokus"... Gi obozavam... Edvaj cekam da ja zavrsat taa web-stranata-vo izrabotka... Najmnogu mi falat statiite na Mirka, gi citav po patot od trafikata do doma..хи,%20хи...
Mi falat i kolumnite na Trendo...тага
I prekrasnite bisercinja od emisii na negovata sopruga Zorica Crnosija...намигнување
I nacinot na intervjuiranje na gostite (nastrana nejzinata pristrasnost, ponekogas) na Olivera Trajkovska...голема%20насмевка
Uf... Kolku mnogu raboti mi falele, ne sum bila ni svesna... збунетост
Кон врв
elen@ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elen@ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 15:57
Suzana Turundzieva....глупа тапа и да не набројувам досега најдобри од медиумите беа марко и нина 
Кон врв
alexa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Мај.2008
Поени: 261
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alexa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 22:11
Роберт Поповски
Najveci covek uvek ostaje dete
Кон врв
guinevere Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Јуни.2008
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај guinevere Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 07:18
Оливера Трајковска и Горан Величковски беа и останаа најголеми позитивци (се сеќавате на „Без Наслов, Но Со ПовоД“?).
Во суштина, сите што излегоа од МРТВ си ја вршат работата коректно, правилно и без скандали. Продуктите на медиумите како Сител, А1, Канал5 и сл. се за никаде!
Кон врв
devil6 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јуни.2008
Поени: 62
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devil6 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 16:35
taka e!!! Samo MTV nekogas imale vistinski spikeri na vesti a ne kako ovie denes kako Biljana Sekulovska, Latas, Lupevska ili pak taa bumbarkata so e,..... I denes najdobri spikeri se dvete misici sto od MTV prebegaa vo A1 ama toa e toa, jbg pari se vo prasanje, sega vo MTV ima eden kadar......... za greota se tie od 'zabavniot' del na televizijata
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 21:57

Горан Величковски.....со неговата...Зевзекманија......голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 22:27
Originally posted by blashka blashka напиша:

Горан Величковски.....со неговата...Зевзекманија......голема%20насмевка

... dobar izbor... moram da priznam... covekot e grom... a emisijata molnja...
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 22:47

Да, да, да ... Горан Величковски и Зевзекманија... ШАМПИОН е човекот.... Секогаш ја гледам емисијата...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 22:53
Originally posted by james dean james dean напиша:

Да, да, да ... Горан Величковски и Зевзекманија... ШАМПИОН е човекот.... Секогаш ја гледам емисијата...

... jas i ja precituvam... намигнување
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 23:25

Па понекогаш и јас ... ... Најискрено таа ми е најинтересна емисија од нашиве ...    

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.