IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Разум или емоции?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разум или емоции?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 36>
Автор
Порака
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2008 во 23:56
Originally posted by anakin anakin напиша:

ene primer

da imas deca- nema niedna golema logika
koga kje stavis na papir pozitivni i negativni raboti izleguva nikako

a so

cutvata mu davat MAT na razumot i op

si gi sakame i si  gi pravime големо%20гушкање

...hmmmmmmmm...ne deka se protivam nesho na postov, ama mislam deka zivotot bez deca i nema logika nekoja...tuka e kluchot, vo reprodukcijata e smislata na zivotot barem pogolemiot del...toa...
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 00:05
da
zatoa prirodata
smisli ovoj zaeb so emociite

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 00:11
Originally posted by anakin anakin напиша:

ene primerda imas deca- nema niedna golema logikakoga kje stavis na papir pozitivni i negativni raboti izleguva nikakoa so cutvata mu davat MAT na razumot i opsi gi sakame i si gi pravime големо%20гушкање

jas rekov ne smees sekogas da ostavas razumot da odlucuva
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 00:27
голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 00:41
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...4ISTA SOVEST=MIREN SON=VECHNO UPOKAJANIE NA DUSHATA...плазењегазење%20од%20смеење

I tie so necista sovest ke si ja upokojat dushata, ne se sekiraj...
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 00:48
Abe,mani razum,...chuvstva,...toa me pravi chovek,
Pa ..kud puklo...puklo..koga ke dojde losho,ke upotre*am razum
togash i onaka chuvstvata zaminale..

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 00:57
Koj ima samo razum bez emocii,
e polovina covek!!!
Koj ima samo emocii bez razum,
i isto polovina covek!

Znaci za da bide celo,
mora da e pola pola!!!
Ili procenti se u prasanje!!!

Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 01:13
Не знам за разумот, ама емоцииве ми се катастрофа... не знам што би било разумно да сторам за да се кренам на емотивно поле...
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 01:28
Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

Не знам за разумот, ама емоцииве ми се катастрофа... не знам што би било разумно да сторам за да се кренам на емотивно поле...

Bidi pomalku emotivna...!!!!!голема%20насмевкаголема%20насмевка
голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 01:35
Најубаво е да си легнам... тогаш најмалку ќе бидам емотивна...
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 01:42
De ma ne se ljuti odma pa ti...!!!!
Poslusaj koa ti kazuvam za emotivnost...!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 01:49
Хехе не се налутив ни најмалку... меѓутоа не можам туку така да си ги победам емоцииве затоа најубаво во кревет... ама ако имам некој кошмар ќе биде весело
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 01:53
Krevetot e nadobar covekov prijatel,
 ili
najgolem covekov neprijatel,
koga kako...!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 02:04
krevet e krevet
a emocija nema vrska so krevetot
noze i na parket голема%20насмевка

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 36>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.