IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЗДРАВО-------------ЧАО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗДРАВО-------------ЧАО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 533>
Автор
Порака
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 01:57

otkako ja napolnavme temava, krajno vreme e da si najme bekoja druga lokaciaja

pa ne znam aj nesto ovde vo razno, ostavam vo tvoi race

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 01:58
ustvari sea vidov nemat nisto za praenje muabet, aj da vidime vo MODA I UBAVINA ak0 sakas
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 02:01
donde estas strumfeta dondestaaaaaas
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 02:06
DOBRO E TUKA SME...IZGLEDA KE SI OSTANIME NA OVA, RAZNOVO
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 02:11

STRUMFCE JAS MORAM DA TI RECAM CAO, SESTRAMI SI LEGNA I SEGA MI DZAMKAT I SMETAL KOMPJUTEROV(IMAME EDNA DETSKA)

SE CITAME I USTE EDNAS MNOGU TI FALA SO ME RASPOLOZI

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 03:00

Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

znaci sepak ...ajde ke ti vratam za ova :))pozdravi ja sestrati i ubavo da is nankate  i pls nemoj ad sonuvas strimfasticni nesta ok!?:))(koga kazuvam strumfasticni nesta mislam na mene )
  fala zlato,ama procitaj vo PUSENJE so mi napraj sestrana!

aj pak ke ti kazam: si stana tipkava i fati da rezit cdinja, abe strasna rabora, demek jas sum ja razbudila i aj sea...

cela familija za vo bardovci sme, komplet

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 03:07

i sega pak se javi stopankava

more bezobrazluk, si zavrsi rabota, si legna i mi se derit, a mene so me prekinvit na sekoe ic ne i e gajle, sebicnak

(na sestra i)

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 16:16

jokii zdravooooooooooo kako si denes !?:)))jas snosti morav da stanam zaso bratmi kvicese za da sedne ziva dosada i zaso nemase nikoj jas odma stanav ali si prodolziv da si se zabavuvam so slusalki vo usi tralalalallaa skokav do 6 sabalje tralallalalalallalalalalala

JAS SUM SUPERISIMO

AMA JAS SE IZNASPAV VCERISIMO I SEGA SUM SUPERISIMO

MOREEE KOLKU DOBRA RIMA SUM NAPRAILA

ZVUCAM SKOPSKI

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 16:56

joki ne skopski ti skopskiskopsi zvucis :)loll samo za na Tv si mislam za na strumfasticnata televizija

MISLAM DEKA NEMAT POTREBA DA IDAM NA AUDICIJA

VAKA ME ISPITA OD KOREN

Точачиња.
Кон врв
sanja 22 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 41
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja 22 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 17:39
JAS SUM TUKA ZA DRUSTVO AMA SAMO USTE MALKU I POSLE TE NAPUSTAM IMAM MNOGU RABOTA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 17:59

CAOOOOOOOOOOOOOOO

AMAN SITE SI ODET BE DECA, BE ZS VAKA NE OSTAVATE SAMI MENE I BOBICAR?

POZDRAFIIII

Точачиња.
Кон врв
veda Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 287
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veda Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 19:55
 jas sum nadvor od site slucuvanja i muabeti i samo bi mu bila blagodarna na sekoj onoj koj sto ke mi kaze srekna nova godina zosto nikoj i ne se seti. Iskreno sum srekna sto povtorno sum vratena na forumov i taka posle baaagi podolgo vreme zdravo i cao od veda
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 20:08

Veda eve jas ke ti kazam SREKNA NOVA GODINA i se najubavo vo nea.

Inaku jas im cestitav na site zosto ako pocnam da gi pisuvam iminjata na site ke zaglavam so saati na komjuter.

Ako nekoj ne go spomnal tvoeto ime ne znaci deka ne ti posakale serakna nova godina.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2006 во 04:15

aman be strumfce samo se brkame, samo so se ukluciv se iskluci...

ko ke nejkit, so da prajs

Точачиња.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 533>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.