|
Друмска кафана - пушална |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 850> |
Автор | |
ManushkA
Сениор Регистриран: 13.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuuuu si otide personalot
|
|
ManushkA
Сениор Регистриран: 13.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha znaci kafanava e samo za treta smena
za ovoj Vlado sto sluzese do preska zboruvas? Изменето од ManushkA - 28.Ноември.2009 во 20:14 |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dajte cigara
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе се вратат, тие се ноќни птици
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ... па идам ја вчера и нема кој да ме послужи... пс неколку пати не пишувам пријави, гледаш тетратката е празна... но ова нема смисла... а он сам посака да ја затвориме кафанава... за да се отвори нова
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве ти анитче
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
ManushkA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Au ama brza bila uslugava .... Moze i bez preliv |
|
ManushkA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a preku den - na principot posluzi se sam
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo na site
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MyWay ... те послушав синоќа и денес ... беше одлично
газдата после полноќ
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако и вечерва кафаната затвори рано - тогаш навистина ќе ја затвориме... Па Владо ке отвори нова без работно време... демек ке работи 24 часа...
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тетр ако ја затвориш оваа кафана јас и volskwagen ќе отвориме нова па ќе работи од 5 сабајле до 5 другото сабајле... ако не работи до толку некој денови сите членови ќе добијат клучеви и ќе можат сами да се служат ко ќе неработи... |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сани ,извини за синокjа.Не бев до лаптопот ,а и после тоа касно го видов.Уште еднаш извини.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 850> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |