|
Анџелина Џоли. |
Внеси реплика | страница <1 1718192021> |
Автор | |
White_Angel
Група Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A za Angelina nemam zborovi najtop e
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ebana narkomanska drolja , navlecena na hors
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne ja sakam ancelina jolie ama ne i deka ja mrazam
|
|
mnjkl |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ја обожавам, нема да коментирам за тоа колку е убава, она што е најважно е дека има снимено супер филмови, дека е одлична актерка и многу добро се поврзува со ликовите. И многу ми се допаѓа што е дел од хуманитарни организации.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas mnogu ja sakam... stvarno preubava e. 2 raboti, imame isto Angelina i jas |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali e pametna neznam , ama znam sto bi i prevel eeeeee!!! Mislam bi ja sakal i ljubel i sakal i ljubel i sakal i ljubel maksimalisticki!!!! Изменето од којсумјас - 12.Април.2008 во 21:53 |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Gary Cooper
Група Регистриран: 09.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Naomi Vots i Skarlet Johanson, definitivno. Na niv Jolie moze voda da im nosi.
|
|
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Kiniki
Нов член Регистриран: 01.Мај.2008 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од Kiniki - 31.Декември.2009 во 11:13 |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE E NISTO POSEBNO NA NEA,BAREM ZA MENE.........
SAMO O4ITE I VREDAT! |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubava zena e,ama ima i mnogu poubavi..mislam deka ubavinata i toa sto deluva taka mokno ja vadat,posto spored mene nema nekoj kvalitet kako glumica mnogu mnogu..
|
|
elen@
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anjelina e najubavata zena na ovoj svte za toa ja proglasija site spisanija vo amerika i drugite drzaviedinstveno nekoi pocnaa da ne ja sakaat bese koga i go ukrade deckoto na aniston ama toa se zaboravi.taa e najdobra!!!!!!!!!!!!!!
|
|
704
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас многу ја обожавам Анџелина и сигурна сум дека таа и Бред се најдобар пар па кој што сака нека каже! Гарантирам дека многу девојќи и се љубоморни бидејќи е убава.А за машките,за тој што рече дека не го привлекува Џоли, 100000000% сум сигурна дека да ја види во живо не би и останал рамнодушен!А и за крекот,па кој од познатите нема пробано????Тоа што било поминало,важно е дека веќе одамна не користи крек.Drolja???Hahahaha не ме смеј. Кој од познатите не е???Не ме смеј!!А и немора да биде позната, денес поголемиот дел од обичните луѓе се такви.Никоја не е светица. А ако не е `ништо посебно` немаше да биде најбарана глумица и да не набројувам уште што.
Изменето од 704 - 02.Септември.2008 во 17:03 |
|
Најдобри луѓе се оние што спрема себе се најстроги и кои на другите им го простуваат.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |