![]() |
|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 43> |
Автор | |
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slave to Love - Bryan Ferry Tell her I'll be waiting |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
eden odlicen hit od Aca Lukas Zapisite mi broj
kako za njom vice alkohol je logican nastavak te price Pali kola srpski rulet da joj sto pre dodjem tip u plavom kaze stani trazi s njim da podjem Ref. Zapisite mi broj, privedite me sutra jer koga izda noc vjeruje u jutra oduzmite mi sve ja ici cu na rukama da dodjem do nje Vreme leti, a ja nemam krila da im podjem zar nikog nema da mi doda noz da se izbodem Uzalud trazim na tom licu jedno zrno pravde zar niko nece da mi kaze gubi se odavde |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Slikaj je
I zato reci mi da li bi prosaputala mi rec dve tri Da cujem da vidim da li to me pali Da li znas da mogli bi Da se poskidamo ja i ti Ali ja te necu pipati Samo cu te slikati Gleda me iz ugla Misli da me zna Zeli da se slika a ne zna ko sam ja koliko samo spremna je za za dobre slike sve da radi meni ne smeta to da da ispod oka gleda bezobrazna je sva namazana uljem a ne zna ko sam ja u da koliko samo spremna je za za dobre slike sve da radi meni ne smeta to da Ref: Slikaj hajde slikaj je sada Njena blizina je nada Da na kraju dobices sve I zato slikaj je Dosla je pauza dosla je nova mala Spremna stoji tu oci trepcu dok je sminkaju Spreman za nju najbolji deo filma cuvam Samo za nju koliko mi zena prodje Kroz aparat evo je tu Prvi blic budi mi drhtaj njene ruke, ima tremu hajde sto stojite tu zelim da sija, dajte kremu mala je boginja mit drugi snimak krece bolje nijedna glava mi ne spava eto za rad nove volje nova poza obva gore bezobrazna budi zamisli da sam neki glumac sto za tobom ludi daj grudi mi pokazi fotoaparat to trazi kad si dotle dosla nije te stid ne lazi lezi na ledja pogledaj me pravo gledaj u oko moje malo ono ti samo kaze zdravo za nju slikanje je stvarno sve a to je moj put do nje a ja znam na sto spremna je da bi dobila slike ona zna isto sto i ja da na kraju mora da se da ispred blica da se uvija i da bi dobila da bi dobila i dobila je REF Zvuci koraka stepenice Hodnika mnogo ima Ljudi na vrata ulaze izlaze To ih prima ko to snima I sta je to sto oni uvjek traze Oni bi hteli da su blic Na fotoaparatu draze Da gledaju, dodiruju Okom objektiva bratelu svuci Polako ona mora da pliva Jedan snimak dva Nova garderoba nova proba Novi modeli svaki dan U svako doba |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Just a Little Lovin'Just a little lovin'
Early in the morning Beats a cup of coffee For starting off the day Just a little lovin' When the world is young And makes you wake up Feeling good things Are coming your way This old world wouldn't be half as bad And wouldn't be half as sad If each and everybody in it had Just a little lovin' Early in the morning A little extra something To kinda see them through Nothing turns the day on Or really gets it dawning Like a little bit of lovin' From some lovin' someone like you This old world couldn't be half as bad And wouldn't be half as sad If each and everybody in it had Just a little lovin' Early in the morning Just a little lovin' Early in the day Just a little lovin' Early in the morning... |
|
![]() |
|
Jedina
mislim najbolje za nas krijem se mislim ne treba da znas jedina, istina nije da si jedina a trebalo bi jer si najbolja izmedju ljubavi i nas je laz i istina dobro znam svaki dodir tvoj i glas al gubim se ona izmedju je nas kad vino popijem, razum izgubim sve zaboravljam i nista ne vidim i tebe dodirnem, drugo ime dozivam aaa pijan ti dusu otvaram |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Lesno ti e...
(Vlado Janevski) Petnaesti den na ludilo ne sum vcerasen,no vaka ne bilo?! Se ubivam od spomeni a tvoeto srce, znam, adresa promeni. I lesno ti e da me ostavis i bez mene ti pak ke postois a moeto srce - shestar, crta krugovi okolu tvojot lik... Baram nacin da te premislam, no ubavina so sila ne biva, samo eden koga saka - malku e, a ti mene vekje ne. Temjanushka si zgaznala a taa so miris pak, shtikla ti baknuva. Zar tolku malku sme zasluzile? Od ona naseto, samo pesna da ostane??? I lesno ti e da me ostavis i bez mene ti pak kje postois... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Put do srca tvog
uz tebe ja sve sam vidio stare mostove, mokre ulice duge obale i more nemirno svijet dok se rusio Nije istina da zaboravljam sva tvoja nadanja i stradanja al' ne zaboravi da sam najbolji kog si ikada mogla imati tek ces se kajati kao ja Ref. Koliko sam lazi izreko toliko sam zla sebi nanio al' nesto se u meni slomilo i dusu sam otvorio Koliko sam zora svanuo toliko ti dusu ranio i ne moze mi pomoci ni Bog da nadjem put do srca tvog Nije istina da zaboravljam sva tvoja nadanja i stradanja al' ne zaboravi da sam najbolji kog si ikada mogla imati tek ces se kajati kao ja |
|
|
|
![]() |
|
Zena bez imena
i ko sam ja kad ljubim samo jednu bez imena a bilo je samo jednom i nikada sad daleko od tvojih usana i pogleda rekla si da cemo sve, opet ponovo ako bude nam sudjeno ja zauvijek bicu tu, zaklet na ljubav cekacu reci mi gdje da nadjem te i dolazim, dolazim zauvijek bicu tu samo na tebe cekacu reci mi gdje si nestala da znam, zeno bez imena dugi dani igra sudbine kad ne ide tvoje ime drugom malo je a meni je sve |
|
|
|
![]() |
|
Trebas mi
kada gledam te i kao da si poslednja na svetu ne dam te Pogledaj moje oci sve ti govore kada te nema uvek pomislim na najgore I telo grci se i ruke znoje se a u stvari znam da volis me Pogledaj kako drhtim kada gledam te i kao da si poslednja na svetu ne dam te I telo grci se i ruke znoje se a ustvari znam da volis me Ref. 2x Trebas mi, trebas mi ni sunce zemlji kao ti meni, meni i hajde, dodji, pa me uveri, uveri da sumnje ne bude u meni ( trebas mi, trebas mi ) Zamisli kako mi je kad se probudim kako mi srce lupa kad na tebe pomislim I sumnja javi se sa srcem bori se a ustvari znam da volis me |
|
|
|
![]() |
|
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
heki eden pozdrav so dobro jutro od corba..moze......
|
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
mozi be srce kkao ne mozi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
ajde be src.....
![]() |
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
bogami snosti bev vo kafana i odime sega dan je tmuran ja mamuran nemoj sreco nemoj danas da ispravljas krive drine , mozis doci do istine ma pusti ladze neka tonu donesi , hik , sodu bikarbonuuuuuuuuu (i od pozadina se dzveri ludakot :uuuuuuuuuuuuuuu) :)))))))))))))))) |
|
|
|
![]() |
|
kud me vodi ovaj zivot ludi ref. skitam i lutam al dokle cu moci
ref. skitam i lutam al dokle cu moci |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |