|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 55> |
Автор | ||
JASNA27
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blagodaram za sovet, a zamisli bas slon mi e omileno zivotno |
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vcera go sonuvav mojot zivot od druga perspektiva kade se e temno, se sonuvav sebesi kako mnogu gnevna i opasna zenska. se cuvstvuvav kako jas da sum alfa i omega na zemjava, cuvstvuvav golema omraza, gnev i lutina. kazete mi sto znaci sonov bidejki ova mi e 12 pat vo noemvri kako go sonuvam a plus mnogu mi e strav od sont
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lutenje:Vnimavaj intrigi
Temnica:cuvaj se od zlobni luge P.S.So pomos na intrigi i pametni potezi ke gi trgnes od sebe zlobnite luge! Ova e za Emus! Изменето од Antoaneta - 15.Ноември.2006 во 13:52 |
||
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke te oblee ogromna radost,nesto sto odamna ocekuvas! |
||
Antoaneta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Grubo analizirano te ceka glema sreka |
||
Antoaneta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kuka generalno se mnogu grizi,sepak te cekat otvoreni patista vo koi ke imas mali neprijatnosti,no ti sledi sreka vo ljubovta! |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што не кажеш ... сега ја ти сон..
Долга црвена хањина и црвени чевли.. се китев со злато.. а ич брате не го сакам златото другиот ден.. ме фати еден чичко или дедо лик не видов и ме однесе пред една кука.. и ми вика не ме љути и не ми противречи... Куката беше непозната, но познат лик внатре... |
||
|
||
Antoaneta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti sledi sreka vo ljubovta(koja ti nanesuva nekoi nepotrebni grizi sto pokazuva kitenjeto so zlato koe samata si go pravis,sto znaci sama nepotrebno si nanesuvas grizni misli).Ti sledi pokana za na gosti,so samoto toa sto te vodi nekoj covek postara licnost koja te poducuva naveduva na toa deka ke ja prifatis pokanata.Poznatiot lik koj te ocekuva ili ti nego posakuvas da go vidis ne treba da te zagrizuva(barem taka veli sonot) odi ostvari si ja zelbata.Oblecena si vo crveno ,a toa e znak za sreka vo ljubovta!
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zarem veruvate vo ova
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благодарам Антоанета многу
|
||
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас не ама сонот ме перплаши
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
Antoaneta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zarem treba da pozelenes za da kazes deka neveruvas vo ova...tvoe pravo neli!? Sonot e individualna rabota i umee mnogu nesta da pretskaze ,a ako nisto drugo samoto pretskazuvanje zemi go kako zabava i...nema sto da imas zeleno glavce ...neli Maja!? Onamu kaj sto ne ti se bendisuva ne vlagaj i ne si nanesuvaj negativna energija! |
||
Antoaneta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Netreba da se plasis od nitu eden son...posilna si od sonot samo ako ti veruvas vo toa! |
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Обично ми се случува соновите за многу работи да ме предупредат..
некои не умеам ни да ги протумачам.. Ти благодарам за одговорот ми дојде ептен сладок.. Нормално на секој му импонира интересен одговор позитивен.. Би те запрашала уште нешто ако не ти пречи?? |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |