|
Заборавив... |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 25> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога читаш мегу редовите има потенциален риск фатално да се збуниш.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Забораив...дека треба да учам, пишувам лектира, јадам, вежбам, миам, туширам и најважно: спијам!
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaboraviv kolku mozat da bidat kruti lugjeto...
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak go zaboraviv lenny
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kondurite
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaboraviv koga jas pisuvav lektiri eeeeeee |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak zaboraviv ... se nadevam nema da mi se nalutis
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заборавив да ги предадам цртежите...
Е сега мамето ќе ми го расплачат... Изменето од tiggy_sparrow - 04.Март.2010 во 18:08 |
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заборавив дека треба да станам од компјутер и да почнам да цртам...
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
заборавив вчера да честитам именден
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фалење е филмов...
забораив на момент дека идам на натпревар... а цело време давев, давев и давев со тоа. и забораив географија тетратка денес.. како и обично... |
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уствари, јас па и немам тетратка по географија... уствари по ретко што имам |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ја и ти брат и сестра да не сме?
Исти случај кај мене. |
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |