|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 55> |
Автор | |
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
plivam vo more so meduzi..... pa dosol brodot da ne zeme od ostrovot...
(survivor gledav pred da zaspijam)
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пливам во матна река. Цел сон беше тоа.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нз шо сонував
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
setanje, Mavrovo, uzivanje vo zelena livada, Sv. Jovan Bigorski
(i akvaduktot !!!!), Galicnik, Debarsko ezero, odednas setanjeto po gorno maalo vo Galicnik, se pretvori vo setanje vo Ohrid.....Uzivanje vo kafana so masi na ulica (ko Dubrovackite), luda zurka...svasta sonuvav...
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
boki 13, ceeeeeeeeeeela vecer
|
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sigurno sakas mashni kako negovite
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se svigase svileniot bade mantil
|
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Војна.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so znaci ,,sneg ,,na son
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Викаат дека СНЕГ на сон всушност значи ТЕЖИНА... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Викаат ако пливаш во матна вода - ќе се извадиш од тешка ситуација... Ех колку ми недостига баба ми, секогаш кога ќе сонам нешо знае да ми кажи што значи сонот. |
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deneska... 5-6 sona.. razlicni no povrzani...
|
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кошмар...некое чудовиште страшно ме посети на сон
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |