IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Kако знаеш дека некого сакаш?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Kако знаеш дека некого сакаш?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 171819
Автор
Порака
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2010 во 16:35
aHm
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2010 во 16:48
.....среќа........
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2010 во 00:18
Originally posted by renatax renatax напиша:

Од друга страна пак,заљубеноста  удира во глава,онака од прва,без најава без труд,оттука онаа изрека -ЉУБОВ  на прв поглед,значи може уште при прва средба да бидеме привлечени од нечиј физички изглед,начин на однесување,реакции,но пред нас има долг пат додека ја засакаме таа личност......<span ="Apple-style-span" style="border-collapse: separate; color: rgb(0, 0, 0); font-family: 'Times New Roman'; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-trans: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; font-size: medium;"><span ="Apple-style-span" style="color: rgb(86, 70, 20); font-family: Tahoma,Calibri,Verdana,Geneva,sans-serif; font-size: 13px; font-style: italic;">'Да се заљубиш не значи и да сакаш''</span></span>

Toa ne e zaljubuvanje, tuku atrakcija, privlekuvanje od nekoj odreden kvalitet.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2010 во 03:05
Кога без него се чувствуваш како минус без плус, ден без ноќ, север без југ, да без не, добро без лошо, студено без топло, лево без десно, тага без радост, јинг без јанг...јинг%20јанг
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2010 во 13:38
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Hedonistka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Shapeshifter

Регистриран: 17.Јуни.2010
Поени: 282
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hedonistka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2010 во 19:38

Уффф мн тешка тема сте отвориле ама сите луѓе различно реагираат на љубовта..јас пааааа сега не спијам со недели ич и на крајот од месецот сум толку исцрпена што веќе не ни мислам на него а само на креветот

If you are reading this, get a life!
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 15:26

koga kje kazes
sakam da imam dete so tebe
e toa e taa ljubov i sega znaemeголема%20насмевка

среќада
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 15:28
морам да додадам обавезно: напишаното не е мое, туку извадок од еден пост, напишан пред скоро три години.
но което си е - си е.големо%20гушкање
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 15:39
vo momentot koga kje sakas so nekogo da se mnozis, kje sfatis deka ja sakasда

ps... nekoj me preteknal pred 3 godini ... sega vidov  fak

Изменето од anakin - 24.Август.2010 во 15:39
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2010 во 15:44
Originally posted by DjSpakY DjSpakY напиша:

dali moze da mi odgovori nekoj na ova prasanje KAKO ZNAETE DEKA SAKATE NEKOGO (decojka . decko . drgar, drugarka) bas me interesira deka mi go postavi ova prasanje ? A go stavam tuka deka e mn.. psiholosko i filozofko :d...

Znam koga nekogo sakam...bidejki takvite lugje mi lezat na srce i se raduvam koga ke gi vidam, slusnam ...

Ednostavno kazano,  toplo mi e vo srceto  i vo dusata љубов
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2010 во 00:09
Originally posted by pagane pagane напиша:

koga kje kazes
sakam da imam dete so tebe
e toa e taa ljubov i sega znaemeголема%20насмевка

среќада

Uf bre ,  pa toj me sakal среќа
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2011 во 18:53
Сабајле кога ќе се разбудиш...
со дигнат...
и мислиш на неа...
ондак си заљубен...
а ако си па уште мокар...
ондак си наебал...
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2011 во 22:04

се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 171819
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.