|
Опуштено со Тони и Дејан |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 22> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биба ... не знаеш што си пропуштила....
Тони и тој Део... на крај на емисијата изведоа мал ,,стриптиз,,
а гостинка беше Хелена Розата .....
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па и не пропуштила кој знае што...некако ми се префорсирани...не се разбира што зборуваат од силното кезење...а оној Дејан...никако да откријам шо функција има во емисијана
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ги гледам повремено ( ако ми текне,нАли)... некако О.К. ми се и двајцата... за Тони немам коментар, го бендисувам , ми се допаѓа неговата спонтаност без разлика што некогаш знае и да претера. а за Деко-сеуште не можам да се дефинирам.и он е о.к. момак. На почетоците беше некако здрвен,укочен,неприроден.... ваљда се опушти човеков малку па очекувам да се надополнуваат со Тони.
како и да е- емисијата е од забавен карактер и навистина е за опуштање по напорната недела...
А за кезењето на Тони - така заразно се кези што не ретко и самата се фаќам како се кезам на неговото кезење
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene bas mi se dopadnaa...bukvalno za opustanje...Helenceno se drzese maski, ali Toni Zen koga go podzedoa vo masinatoa bese uste pogolemi cirkuzi...Toni si e istiot, a ovoj drugiot daleku poopusten za razlika od prethodnata sezona...
ineresni se za gledanje, samo da ne preteruvaat mnogu...sepak nie ne sme amerikapokulturni sme malku
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене не ми се интересни тони на времето ми беше сега како и игор
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се фаќам себеси окезена кога Тони ќе почне да се клешти ко ненормален.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тони многупати ме иритира со неговото пренападно смеење,но многупати и ме насмеал ( му забежувам за јавното оговарање на некои јавни фаци)ама тој Дејан едоставно неможам да го смислам,заради него и не ја гледам емисијава,едноставно нема шлиф човекот. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A Dejan shto uloga ima
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ја уништи емисијата
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и онака не е некоја емисија |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj pa i vie kakvi ste... deckoto se trudi, duri mislam deka vekje e poolabaven pred kamerite(ova od sto sum go gledala vo drugi emisii)... e sega zosto i sto uloga ima vo emisijata...pa bitno li e toa voopsto? valjda im odi muabetot na dvajcata pa zdruzeni tresat zeleni-t.e. zaedno se pojaki...
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено, според мене, во Македонија нема некоја друга емисија од овој карактер... Покрај сите сивила, ова е доста смешна и весела емисија... Додека не излезе нешто поинтересно, оваа за сега е мој фаворит...
Но во нашата крв е секогаш да критикуваме нешто што ете има каков таков успех.... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi e super, zabavna emisijava, a Toni zarazno se smee.....se nadevam nabrzo ce pocne. Najsmesno mi bese koga ja imitirase Caci Pakovska.hehee
|
|
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |