![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18941895189618971898 2116> |
Автор | ||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
како ти се броеше...
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
|
а шо си ти тука да ми наредваш. не слушам наредби од новодојдени ![]() |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... onoj 13 nedaj boze da se povampiri...
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Оди чисти ги гусениците на тенковите ајт брже |
||
![]() |
||
|
Климент Ворошилов
Александр Егоров Василиј Блухер Семјон Буџони Михаил Тукачевски Семјон Тимошенко Борис Шапошњиков Григориј Кулик Ѓорѓи Жуков Иван Коњев Константин Рокосовски Лавренти Берија Јосиф Сталин Николај Булганин Леонид Брежњев Дмитри Јазов Сергеј Ахромев има уште 5-6 незначителни |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...da te cuvame budna... ![]() |
||
![]() |
||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
|
шо има да ме чувате знам да си се чувам само да ме разбудите да не заспијам негде ![]() Изменето од Командантица - 28.Септември.2008 во 22:06 |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
||
|
... i so onie od Sibir...
![]() |
||
![]() |
||
|
Со утепаните или без утепаните?
|
||
![]() |
||
|
...a koj beshe toj
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ali zato moze malava da te obsluzi
![]() |
||
![]() |
||
|
Командантката нека чин!Ја не служам на никој под Маршал на Советскиот Сојуз
![]() |
||
![]() |
||
|
... more vojnicke..nie sme zadolzeni za tebe... mora da te cuvame...
![]() |
||
![]() |
||
|
додека не си замине командантов
![]() |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18941895189618971898 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |