|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика | страница <1 186187188189190 212> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kopriva....al dino
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=bBKZTLTeAB8&feature=related
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Metallica - The Four Horsemen
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Memoris od Dejvid Geta............
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I got that boom boom....
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Остани во мене
векови да минат покрај нас остани во мене безброј ноќи да те сонам јас остани во мене душо, нека мине се.................. |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja nisam neshto slatko
sto ce se rastopiti u tvoim rukama za pet minuta zar mislis da ti verujem kad kazesh da si moj i da cu biti tvoja nova ljubav |
|
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Necu zaliti stvarno ni za cim
i sreca i tuga na mome su lice slika koja nedostaje hocu samo sve da zabiravim, jer kad snovu ti okrenu ledja jutro je sve sto ti ostaje Ni si ti kriva ni si mogla da znas kolkiko nesrece mozes da das Lako voleti kao sav normalan svet lako je ziveti zivot na pamet znas ti dobro od tebe sam video i necu pustiti uzdah kad zamislim te oprosti doslo je vreme da krenem dalje |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Menjam piuna za kralj,
a budim se iz ovog zimskog sna svi moi bivshi kad se skupe nisu ti do kolena I neka pricaju i pisu kako ostavljam mladjek i lepsek zbog coveka tvoih godina Menjam piuna za kralj a budim se iz oovog zimskog sna i kao da sam samo tebe ceo zivot cekala |
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 186187188189190 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |