![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18751876187718781879 2116> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
91-92 koga pocnaa da idat ovie od Albanija
vrska nemaa so verata
i se vraka edniot m kazuva na svoite kako pominal:
dojde nekoj si Ramazan, jas so svoi oci ne go vidov, e toj eden mesec ne gi ostavase ni da jadat ni da pijat cel den, navecer vikase so megafon, jas nisto ne go razbirav, e togas moze da jadat
posle rekoa ide Bajram, i nego ne go vidov so svoi oci
e toj bese mnogu dobar, gi pustase od sabajle da jadat i da pijat, a posebno tatlii
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
NEMOJ MIKI TAKA KE NE TEPA DJAKI
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
i Ramazan , i Bajram , I fadilj
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
E DOBRO DE DJAKI RAMAZAN BAJRAM........
|
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Val i ti si zgresila, a be ushi ke vi tegnam da znaete
![]() ke ve tepam ko decata mali, pljas, pljas ... po gazeto
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
e taka ..... koj ne znae , kje mora otposle ... kako jas na primer
![]() Na Granny
CESTIT RAMAZAN BAJRAM ,mnogu zdravje,ljubov ![]() Изменето од miroslav_g8 - 01.Октомври.2008 во 13:03 |
|
![]() |
|
i sega udri ....
![]() |
|
![]() |
|
pa zamina Ramazan , shucur shto zamina, ne mozhev javno da jadam
sega e Bajram, t.e. Ramazan Bajram ili Fit'r Bajram
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKI CESTIT RAMAZAN
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aj dobar den
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blagodaram Val
![]() takodje im blagodaram za cestitkite i na site onie koi mi go cestaa praznikt na LP
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Na Djaki i na Granny
CESTIT RAMAZAN,mnogu zdravje,ljubov i pogolema druzba niz Forum...
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dobro utro
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Milena generacijo
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18751876187718781879 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |