![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18691870187118721873 2116> |
Автор | ||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
da de...
|
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|||
zdravo do site...i blagodaram za cestitkite
![]() ![]() |
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
zasluziv li edna gushka od tebe za korektnoto odnesuvanje ?
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
nova lekotrka,
pa gi nema La fille i moira
pazi i jas sum dobar vo pravopisot
ako deka ne mi e majcin jazik
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|||
арно вика Милег...пишувајте кирилица...
![]() |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
... e ova malku me uteshi... so gushkite de... vo prevod...pregratki...
![]() |
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
da te viknam da izramnish edna mega ovde...na komshiite e
![]() |
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
|||
a be cuti ...jas procitav guska i odma na gushka mi otide..vikam ja stiskaat gospozata po shalteri..posle tek procitav deka e "zivina"
|
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
|||
bruzerot ne bash najdobro , ama bulduzerot dobar jet
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|||
а бе терај ја упм....... ![]() |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
![]() |
||||
|||
koga veke spomna guska, aj edna guska (so sh) od mene
![]() |
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
a mojot (da cuknam vo drvo) dobar jet
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
...леле јас не можам да ја отворам страната.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() и мојот компјутер станал како на Вал... ![]() Изменето од Lilija7 - 01.Октомври.2008 во 15:44 |
||||
|
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
... na shalter ne odam... da se brukam... edna guska sekoe odenje... glasno mi vika... g-gjo...od minusot li kje vadite...
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18691870187118721873 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |