![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18661867186818691870 2116> |
Автор | |
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sum da znaesh.....ke mi naucish ako bidesh podolgo vreme na forumov |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
kaj si mamicke be
![]() ![]() ![]() mamamd na majkami ne i vikam mamicke,pa sea vidi ti ![]() |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
епа вака на видум темпераментен ми изгледаш
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() Изменето од mamamd - 01.Октомври.2008 во 20:11 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ma sekogash sum umen jas,samo ti imash za pocetok pogreshno mislenje dobieno za mene komandantice
![]() |
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
здраво фикс
![]() ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
mirnoooooooooo!!!!!!!!!!!!
na levo!!!!!!!!!! so stroev cekor..napred!!!!!! zdravo komandantice ![]() |
|
|
![]() |
|
Епа добро вечер дами и господо
![]() ми заврши меколку дневната задачата, па сега сум повторно тука...........команданте....ај....ок ајде јас.... ...ПООООЗДРАВ... ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
vidi ... na pismeno moze da se provlece ... ama na usno , e tuka treba vistinsko znaenje
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() sto pauza ova bez red,Mari ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
zavrshi pauzata
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
i povekje od sigurno ... stom molci , ima polna usta rabota
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18661867186818691870 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |