|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 184185186187188 525> |
Автор | |
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ti da si ovde do mene
cela vecnost malku e
samo ti da si ovde do mene
zivot vo med i mleko e....
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лесно ко два и два јас би те украла
па би се цела ноќ со тебе галела
лесно ко два и два ке видиш дека јас
сто пати сум подобра
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕТЕ РАЗДЕНУВА ПРЕГРНИ МЕ
МАЛКУ ЉУБОВ ДАЈ МИ МАКАР ЛАЖИ МЕ
КАКОВ СУМ ВО ТВОЈТЕ ОЧИ
НЕ КАЖУВАЈ МИ ЗАМОЛЧИ....
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam jas deka ti si za mene samo vistina pricina si zoshto e neboto taka sino znam ja deka ti si za mene i nesakam jas pak da te izgubam i ne te davam ne jas ne te davam |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со некој друг
побркано ме имаш, како некој друг, сакаш да бидам, како детелина со листа четри среќа да ти носам. А ќе се заебеш, ти викам, иако да ме слушаш ти неќеш |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
What I got to do to make you love me?
What I got to do to make you care? What do I do when lightning strikes me? And a way to find when your not there? What I got to do to make you want me? What I got to do to be heard? What do I say when its all over? (babe) Sorry seems to be the hardest word It's sad, so sad Its's a sad sad situation And it's getting more and more absurd Its so sad so sad Why can't we talk it over? Oh it seems to me Sorry seems to be the hardest word What I do to make you want me? What I got to do to be heard? What do I say when it's all over? Sorry seems to be the hardest word (Elton John) It's sad, so sad It's a sad sad situation And it's gotten more and more absurd It's sad, so sad Why can't we talk it over? Oh it seems to me Sorry seems to be the hardest word Yeh.....sorry Nah....... Sorry What do I do to make you love me? What I got to do to be heard? What do I do when lightning strikes me? Yeah.....What do I got to do? What do I got to do? When sorry seems to be the hardest word |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Над провалија стојам
и мајмуни бројам, додека од висина мочам, а некој доле дека врне, мисли. Во гаќи да го вратам, он неќе, сонце да видел сакал, рече. Високо горе ветер не дува, се клати он, се клатам јас, а само ние знаеме дека за милијарди седум и години и сонцето ќе се клати, се дур не заспие, прдејќи силно. Изменето од zbunet - 09.Мај.2007 во 14:16 |
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОТКАД СИ ОТИШЛА САВ САМ У СУЗАМА ОПЕТ БОЛИ СТАРА РАНА ОТКАД СИ ОТИШЛА САВ САМ У СУЗАМА ТИ СИ СВЕТЛО МОГА ДАНА |
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
If you forgive me all this
If I forgive you all that We forgive and forget And it's all coming back to me When you see me like this And when I see you like that We see just what we want to see Al coming back to me The flesh and the fantasies All coming back to me I can barely recall but it's all coming back to me now |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај да бегаме море Васе, ај да бегаме...
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мирис на есен, ветрот ме води, пред мене суви лисја, а јас повторно сум истааа, самооооооо ми фалат тие очииииииии
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sve shto zelim u ovom trenutku
idi idi iz zivota moga
srce mi je izgorelo moje
a dusha je ostala bez tvoga
veselo mi stobom nekad beshe
a sad je sa nebu zvezda pala
ostala mi samo tvoja slika
shto mi jednom tvoja sestra dala
ne necu plakati srce mi je puno radosti.....
|
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
купи ми карту у једном смеру
а увек имај у љубав веру
не затварај за мном ни срце ни врата
пожели ми сречу и ништа друго
не плачи за мном не иди, нечу дуго
|
|
|
acika
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ме погледнеш во очи за мене ништо важно не ќе ти кажат
та тие тајната ја кријат во моја корист знам и овојпат лажат Слободно читај ми од усни на нив ќе прочиташ ли нешто важно колку ли пати како тебе со нив сум љубел но сум љубел лажно Ми запиша и бог на дланкиве да бидеш свето место за мене од тоа место до мојот сон ме дели желба тешка еден тон А денот не е ден ни мракот ноќ и без тебе не чуствувам моќ од твојот образ до мојот сон не дели солза тешка еден тон |
|
Внеси реплика | страница <1 184185186187188 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |