![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 184185186187188 1093> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VEKE SUM TAMU,.....samo spremi se da tochish ti,....
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
manijak ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
к*р у гз...
|
|
dve sekiri se podobri od edna
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Da sum sega vo Struga.....
|
|
|
|
![]() |
|
sweety13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
DA SUM SEGA U MAKEDONIJA!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
e mi kaj si?????????/
Изменето од angelwings - 30.Јули.2006 во 19:19 |
|
![]() |
|
sweety13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
E MI U PUSTAVA AVSTRALIJA!!!
![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
e mi oti ti stoi lokacija makedonija ?
|
|
![]() |
|
e mi ja taka ja staiv posto sum od makedonija
da ne zaboravam slucajno
tebe da ne ti smeta toa?
ti od dek si be?
ako moze da prasam i znam?(potocno od kaj u mkd)
|
|
![]() |
|
ne be ne mi smeta tamam rabota ?na lp mozes da prasas ti da ne s od jugot nekade?
|
|
![]() |
|
ne sum bas od jugot poise na severo-zapad fakam! od dek si bre ti ne mi odgovori? a?
|
|
![]() |
|
od sk
|
|
![]() |
|
au znaci skopski momak si po razgovorot mislam deka si momak ili greska sum???????????? sorry |
|
![]() |
|
ne znam po koj razgovor ali greska si
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ok sorry CURO!!!!!!!!!! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 184185186187188 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |