|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 18521853185418551856 2229> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Irencheto e zafateno.. ke se javi posle 12:30 casot...
Maja i dava doruchek na Sara... Marijancheto ne prati... ama nema vreme da muabeti... samo povremeno... la_fille... 1/2+1/2 = 1 ... da dade Gospod da se zemat... Lilija ... ke se javi koga ke treba... bukra ... gotvi vegetarijanski rucek... bosab ... gi mafta nozete... nataly... na drugite forumi e... slabo ne druzi... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MARKO..
SEGA TOCNO ZNAM KOJ STO PRAVI
BLAGODARENIE NA TEBEEEEE
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Val... ne mi se dade moznost da objasnam toa kako stanav Car...
Pitu misli deka sum ja namestil rabotata... jas stvarnu sum car pred mnogu godini... Imam edna tetka koja zivee sama... toa e najstrasno nesto.... bratucedot vo Australija... bratuchedata mazena... I ednas pred nekolku godini me prasa: - vnucko sto pravis sega? - sega tetka Milica... sum CAR!!! - kako toa??? - ami taka si zamisluvam ... i zamisli caruvam.. :))) I vecerta ... nemozela da zaspie... i si pomislila ... "ako vnuk mi e car... znaci jas sum carica"... se iznasmeala ... se raspolozila... i prv pat zaspala... Utroto koga stanala... izlegla vo dvorot... bil soncev den... cvekinjata rascvetani.... i mi se javi na telefon: - da mu posakam dobro utro na Carot od Caricata Milica... i taka toa ostana do den denes... i za sekogas... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MARKO.,ZA NAS NA SAJT..SI CAR...ISTO KAKO I ZA TETKATA..NELI?
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blagodaram Val...
sakav samo da objasnam ... :))) jas sum Car ama Car_sluga ... na site moi prijateli... a na ovoj forum najdov mnogu prijateli... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marko...
Na Forum...imas mnogu prijateli,veruvam znaes da gi izberes vistinskite...
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ena vistinska prikazna...
Ako covek e siromav... ke kupi brasno.... ke se mesi zelnik so koprivi... ke gi vikne site komsii... i ako ima i kiselo mleko... i pesna ke padne... Ako covek e bogat.... ke kupi suvomesnati proizvodi... ke gi stavi vo frizider... nikoj nema da vikne... ke jadi sam... Dobro e sto nema tolku "bogati" ludje vo Makedonija.. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRAVO MARKO
|
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pred 2006 godini...
nekoj patnik stignal do nekoj grad... i pred da vleze vo kapijata go prasal nekoj starec: - kakvi se ludjeto vo ovoj grad? - kakvi bea od kade idis? - nikakvi... razbojnici... kockari ... pijanici... - e tuka se takvi!!! potoa stignal drug patnik ... i pred da vleze vo kapijata go prasal starecot: - kakvi se ludjeto vo ovoj grad? - kakvi bea od kade idis? - mnogu fini.... se grizea edni za drugi - e tuka se takvi!!! Nekoe dete si igralo vo pesoko... i mu rekol na starecot: - stari... ti gi lazis ludjeto... na edniot mu rece deka se losi.. a na drugiot deka se dobri... starecot odgovoril: - nikogo ne izlagav... prviot ke gi najde losite ludje vo ovoj grad i ke si zivee so niv.... a vtoriot ke gi najde dobrite... Ofoj forum IMA POCETOK - NEMA KRAJ ... bidejki se grizat ludjeto edni za drugi... znaci deka e dobar... Val... da go iskoristam kontaktot so BeskOnecanta inteliGencija... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marko..denes..ama zatishjeeeeeeeeee Nikoj nema..dolgo vreme.. |
|
|
|
irena
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve sum. Imam 10 min slobodni
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako nema Val...
ami nie dvajca sme tuka.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
irena
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me sardisaa deneska
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
Внеси реплика | страница <1 18521853185418551856 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |