![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 183184185186187 473> |
Автор | |
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VIKTOR mnogu mi fali
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Каде си?????? |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
ми фали blueprayer,
ама не е вратена од пат. Што е тоа е. |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
и ти мене мило ми фалеше...помислував на тебе......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Добро дојде........ Сега полесно ќе дишам. Како беше мисијата?? |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
супер помина
ми недостигаше ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Сега се е во ред.
Нема недостаток. Се е тука. |
|
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
ми фали...да биде сега тука со мене...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Cela rolna wc hartija mi padna vo soljata
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
ЕХХХХ...КОЛКУ МИ НЕДОСТАСУВА ЕДНА ЛИЧНОСТ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
i mene kolku mi nedostasuva bar po edna mesecno poinakva, na primer namesto dosegasnava "! " vakva, da naleta nekoja so "-- " vakva
|
|
![]() |
|
Sigurno za mene zbori |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
ЕХХ МНОГУ РАБОТИ МИ ФАЛАТ
|
|
![]() |
|
ми недостасува едно кафе во chill out во аеродром..ај да си најдам друштво и одам таму
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 183184185186187 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |