![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18451846184718481849 2229> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne morase da napises i da me podsetis deka sum mazena go znam TOA JASNO
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
val sto da mi preci ..nema sto da mi preci..ama vidi sega sto napravi..haos...
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Еј пак забегавме..
кај се сеирите сега???? Мацо ај доста имаме право.. романтични се дур не те освојат после се исти ајјце на јајце... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Pozdrav do site...da ne gi nabrojuvam site
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Val... toa e tocno ako otkako vrvot na rabotata e zenskata da dade ... No dokolku taa ima i drugi vrvovi za osvojuvanje... mazot prodolzuva so osvojuvanjeto... Najgolema greska tuka pravite zenite... vo najvaznata rabota ke recete: - tavanot ne ni e varosan... i decinata nemaat cevlinja... ufffffff i mazot e gotov ... KAPUT!!! heheee |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Marijana..ne me zanes dovolno za da bilo sto napises za mene,,,
|
|
|
|
![]() |
|
Marijana...sekoj si ima pravo na svoj sud...jas sum si takva...ti preci nesto kaj mene
|
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Nate - kako da delam komplimenti koga bev vo ocekuvanje da mi dojde kontrolata? Da bese nekoj drug moment, se ke bese drugo....
Mary - te pocituvam
|
|
![]() |
|
Se setiv,,,mila...na mnogu nesta,vo eden ist moment |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
ne sudam pogresno..ama sekogas tvoite muabeti zavrsuvaat so "serioznost" koga se zafkavame se zafkavame..i naednas se si svakas ozbilno???kako da sudam?????
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ииииииииииии не мила никако.. сети се на денес ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nesto sto citnav,,me izvadi od kolosek |
|
|
|
![]() |
|
Има право Вал, ја подржувам..
Ме интересира па мене како ќе ме разубедиш??? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Val... eve malku coca_cola za tebe: ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18451846184718481849 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |