![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18451846184718481849 2116> |
Автор | |||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Razbiram,relax tema,muabeti opusteni,,,
ama sekoj nov red da ima provokatorski akcent...ne sfakjam...
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
aj neka se izjasni nekoj dka ne me saka (kako covek) ne mislam da me ljubi
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Кој ја провоцира Валерија бе....немој да сте ја нервирале....така ли е злато мое Валери....им кажав убаво нели. |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
eve go toj sto me saka
![]() |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
i dali moze da zaklucime deka vo soredba so durgite Dzaki e angel ? Изменето од DJAKONDO - 02.Октомври.2008 во 14:17 |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Nikoj ne znae normalna diskusija da tera na Fenix...
samo spustanja...provokaciii...sto li se slucu so LUGJETO..
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Така е.....Валери.......постовите твои се за мене. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
auuu .... sega vidov
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
ama ednistveniot maz
![]() |
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
||
Miki,ne se mesaj u sekoj moj post
Btw NE SEkoj moj post e namenet za tebe
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Кажи злато мое што ми пиша...... срцко моја? |
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
така е тете, во право си... ![]() ![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
||
ete gledate ... ne sum edinstveniot kon kogo djaki ima izlivi na ljubov
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18451846184718481849 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |