![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18441845184618471848 2116> |
Автор | ||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
a be djaki .... gledas li kakvi zbrki pravis so izjavata deka me sakas
![]() ![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Val ne mozam, nemam sili
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Значи до сега ме спасувале.......ајј....... абе врски сум имал јас |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Jas ti vikam,Djaki
ja bunis Forumska populacija.
daj smeni avatarce...
BIDI SVOJ...ne kradi tugji...
ljubov za ljubov...ama ne kradi
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
|
e koga ke ti kaze deka potpolno te razbira, togas krevaj race
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
znaci , ona napisanoto deka me sakas
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Јас не те сакам....многу ја задеваш Валерија........она на три пати ми се пожали од тебе. |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Palestinec...
ako uste ednas citnam Hlorovodorodna kisleina vo Azbuka na pijaloci,nikoj ne moze da te spasi...
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
|
upm, i samiot se zaebav
citam svoj post a mislam deka Lilja go napsala
ako ke se naviknam na noviot avatar
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Те Сакам Валерија....како тоа не можеш да го разбереш....Те сакам.
|
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
|
kogo sum naljutil ovas, ama bidete iskreni
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18441845184618471848 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |