IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 182183184185186 915>
Автор
Порака
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 14:35
Originally posted by irena irena напиша:

Originally posted by kasper kasper напиша:

Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Natush...

Ne go cepkaj KASPERCE,KE NASTRADASH

...da da opasen sum....mavam zenski za pojadok,za rucek uste poveke....a navecer gi tretiram ko palacinki.......gi prevrtuvam da ne zagorat.......LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

a da pravis palacinki znaes??? Big%20smile ke treba nekoj da i pomaga na La Fille koga ke ni pravi... Embarrassed
.....najlesno...pola litar mleko...dve jajca...brasno nesto pomalku od 500gr....za prevrtuenje majstor......najpoveke gi sakam so med i orevi ili marmelad od sipinki........moze i slatko od jagotcinja.......LOLLOLLOL
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 14:35
HugHug
Vo film vleze Kasperce...
Ist,JAS si
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 14:35
Kasper e povtorno vo element ... a tek da bese so nas na kafe... kojznae sega sto ke pisuvaseLOL
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 14:35

Originally posted by bosab bosab напиша:

каспер бе што те изнасмеав толкуLOLLOLLOL...тракер ама 8 часа вожња...уживанција
....he-he....si napraviv film Bosicka....ti so dekolte vozis....a Trucker nad tebe u tesni farmerici menuva brzini na "menjacot".................LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

хахахахаххааLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 14:36

Jas SAMO SO EURO KREM....

Кон врв
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 14:36

[QUOTE=bosab]каспер бе што те изнасмеав толкуLOLLOLLOL...тракер ама 8 часа вожња...уживанција
....he-he....si napraviv film Bosicka....ti so dekolte vozis....a Trucker nad tebe u tesni farmerici menuva brzini na "menjacot".................LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL[/QUOT
DA NE SI "OBRATEN" SO TAKVI MISLI.....heheheLOLLOLLOL
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 14:36
kE BIDE,irence,KE BIDE....
KE PISUVA...ROMANI,POSLE KASPERCE
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 14:36
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Od zlatoto tvoe,strav me fakja....

jaooooo   zasto od mene te faka strav?:))LOLLOL...
ccccccccc....pa neli samo se ogradi od zlatoto moe..ne se sekiraj,,tebe ne te mavamLOLLOL

Изменето од marijana - 21.Декември.2006 во 14:36
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 14:37
Kasper,ova so tesnite FARMERKI....
Ha,haaaaaaaaaaaa
I jas se somnevam vo netso??
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 14:37

каспер бе што те изнасмеав толкуLOLLOLLOL...тракер ама 8 часа вожња...уживанција
....he-he....si napraviv film Bosicka....ti so dekolte vozis....a Trucker nad tebe u tesni farmerici menuva brzini na "menjacot".................LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

хахахахаххааLOLLOLLOLLOLLOL

ehhehheheh "cizmicke"...LOLLOLLOL..hhehehhe posle nie sme ti mavale seiri:))
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 14:38

Mene ne me mavas,CUCO...

A BE SRCE SI...TIHug

Кон врв
Teta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Декември.2006
Локација: Malaysia
Поени: 3503
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 14:38
eto nas kod vasLOLLOL....pozdrav
A creative mind will always survive bad advice
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 14:38
Me iznasmeavte...mi go krenavte adrenalinot
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 14:39
Najubavi se Val so eurokrem definitivno...Big%20smile
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 182183184185186 915>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,352 секунди.