|
Преговори за името |
Внеси реплика | страница <1 182183184 |
Автор | |||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се надевам дека во иднина ќе ги исчистат "античките" опинчари... да не ја направат грешката што претходните ја направија... и тоа што поскоро!! |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,samo onaka informativno,dali ovoj bugimen iskochil na referendumskoto izjasnuvanje,, |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Гласањето во принцип е тајно, во цивилизирани земји ниту се прашува ниту помислува да се праша. Но за твоја љубопитност (секако нецивилизирана) ќе ти одговорам. ДА, излегов и гласав ЗА. Има ли некаков проблем со тоа дека имам сопствен став? |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,tipichno za tvojot primitiven vokabular,,,no neise toa,,,
,,,tiki necivilizirano e da odgovorish na takvo prashanje,,,Moe pravo da prasham a tvoja civiliziranost da cenish za tvojot odgovorish,,,,nazdravje,, ,,,PS,,,I ne si go precenuvaj tvojot stav oti i ne ti e neshto poseben vo tekot nanazad I vremenski i po iznesenite stavovi,,,nee problem dali imash stav tuku kakov e,,,I za na kraj sam da si gi cenish stavovite,,,ajt nazdravje,,, Изменето од pajser - 19.Октомври.2018 во 13:14 |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Искрено изјавата на Кили во моментот кога ја даде делуваше недолично.
Али чоеков на овие збиднувања со молам,пазарот за името.-Треба изјавата да му се врами у рангот на семе синапово. Некаде пишав низ форумов,изгубивме со птицата па увото ред е сега со бомбиве да се самоуништиме. |
|||
Внеси реплика | страница <1 182183184 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |