IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 18351836183718381839 2229>
Автор
Порака
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 13:56
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 13:56
Originally posted by PITU GULI PITU GULI напиша:

Originally posted by kasper kasper напиша:

ААААААА А КОЛКУ БРАК 4 ГОДИНИ ? ПА ЈАС СУМ ВО БРАК ВЕКЕ ДЕВЕТА ГОДИНА. А БУКРА СИГУРНО 15 . И ШО ИМА ЗА ЧЕСТИТАЊЕ ТУКА ? [IMG]smileys/smiley5.gif" align="middle" />
da ti dade gospod uste 50 god.da si nacekas Pitu...nego koga ja zasnova bracnata zaednica...osven krov nad glava dali imase nekoi primanja,nesto od sto ke gi izdrzuvas ustinjata sto gi imas stvoreno,ili samo bese plod na ljubov,bez sigurnost ili razmisluvanje sto i kako ponatamu..?????

КОГА ЈА ЗАСНОВАВ БРАЧНАТА ЗАЕДНИЦА КАСПЕР ИМАВ САМО КРОВ НАД ГЛАВА ,ЖЕЛБА ТАА ЗАЕДНИЦА ДА УСПЕЕ,И БЕВ ЗДРАВ И ГОРД ШТО МОЖАМ ДА РАБОТАМ БИЛО ШТО ЗА ДА ЕГЗИСТИРАМ.

ТАКА БАТКА , НЕ МИ БЕШЕ СРАМ ДА ОДАМ И ДА КОПАМ СКАЛА ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ.
НЕ МИ БЕШЕ СРАМ ДА ОДАМ И СО ТРАКТОР ДРВА ДА СЕЧАМ.
МИ БЕШЕ СРАМ ДА ПОМИСЛАМ ДА ПОБАРАМ ПАРИ НА ЗАЕМ ИЛИ СЛИЧНО.
ОДЕВ РАБОТЕВ СЕ И СЕШТО.

И ПАК СУМ СПРЕМЕН ДА СТАНАМ ОД ФОТЕЉАВА И ДА ЗАРАБОТАМ ЗА СЕМЕЈСТВОТО МИ ЧЕСНО И ОДГОВОРНО.
        sekako Pitu....sekoja cest....samo uste edna mala tajna.....ne ti bese strav zaso tvoite i den denes se gastrbajteri,taka...informacija koja ti samiot ja imas kazano a i znam deka brat ti e se uste u GERM.,.....sepak si imal nekakvi,kakvi takvi uslovi...da ne zaboravam...kamenot na mestoto si tezi....moze i jas da ostanev kaj tato i mama,dosega ke imav i kup decinja....no vo ovaa urbana dzungla,brz ritam na zivot,sekojdnevna neizvesnost....bogami ke se pomislam uste ajle vreme....!!!
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 14:01
Originally posted by kasper kasper напиша:

Nate,vreminjata od damnina i sega...kakva sporedba.......deneska e grev da macis uste mnogu pokraj tebe....porano decata se stvarani bez razmisluvanje...rabotna sila.......vprocem,sekoj razlicno razmisluva...jas licno se dodeka ne si go resam stanbenoto prasanje ne bi skokal vo bracni vodi.....Unhappy

Види пиленце... се е до свеста... мене ако ме прашаш во една соба да ем седнеш, во 4 зида и леб и сол да ми дадеш ако љубениот е покрајмене ке бидам среќна и благодарна и за тие 4 зида..
Остатокот од таа соба можам да го почитувам и сакам како мама и тато што сум ги сакала..
Пак ек кажам до свеста и воспитувањето е..
Ке кажеш пречат?? да можеби ако некоја сака гола да се шета.. не велам дека не сум за да уживам со драгиот во благодетите на празен стан.. Но плиленце кога ке ја спознаеш правата љубов која те сака баш онаков каков што си несовршен, се исто ми е и каде ке ме однесе само да е тука.. и од соба да му направам палата, од сол да му направам мармалад.. од солзи да му дадам храброст..

и не ме нервирајте ве молам, зашто како гледам денес се бара материјално нека не ми траскаат што е љубов кога не знаат...гледате предалеку... а џаба било коња врани виногради благородни и дрн дрн када нисам соним који волем

Поздрав имајте пријатен ден
Кон врв
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 14:01
ДА КАСПЕР ТАТКО МИ Е ГАСТАРБАЈТЕР И ДЕН ДЕНЕС.
И БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ИМАМ УБАВ КОЛА.
НО КОГА СЕ ОЖЕНИВ ТАТКО МИ БЕШЕ ПРОПАДНАТ ГАСТАРБАЈТЕР СО 50 000 МАРКИ ИЗГОРЕНИ ОД ЈУГО БАНКА.
БРАТ МИ Е ВО ГЕРМАНИЈА АМА СИ ИМА СЕМЕЈСТВО .
А ЗА МОЕТО СЕМЕЈСТВО СЕ ГРИЖАМ ЈАС .
НЕ ТАТКО МИ И НЕ БРАТ МИ .
ЗАТОА ШТО ЈАС ОДЛУЧИВ ДЕКА СУМ СПОСОБЕН ДА ФОРМИРАМ МОЕ СЕМЕЈСТВО А НЕ ТАТКО МИ И БРАТ МИ .
РАЗБИРАШ?

А ТО АКО РАЗМИСЛУВАШ НИКОГАШ НЕМА ДА СЕ ОЖЕНИШ ОТИ СЕКОГАШ ЌЕ ИМАШ ДОБАР ИЗГВОРО ЗА ТОА.
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 14:04

Sekogas se problem prihodite...
a trosocite se avtomatski obezbedeni...

Edno sigurno go znam...
uspehot na covekot ne e vo negovoto telo...

uspehot e vo drugo telo...
ama kade...
moze da diskutirame...

ako nekoj saka da uspee ...
i kolku da misli...
i kolku da e vreden...
na krajot ke posadi kompiri... ili tutun....
ke ima za opstanok...
no nema da uspee...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 14:07
ama mrzam sneg
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 14:08
Kade vide sneg Djakondo???
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 14:09
rekov mrzam sneg, ne rekov vidov sneg
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 14:09
ЗАВРНА СНЕГ КАЈ ВАС ЏАКИ ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 14:09
ХЕ ХЕ ТОА ТИ Е СТАРИОТ ЉИСИЦ ЏАКОНДО...
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 14:10

ДА КАСПЕР ТАТКО МИ Е ГАСТАРБАЈТЕР И ДЕН ДЕНЕС.
И БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ИМАМ УБАВ КОЛА.
НО КОГА СЕ ОЖЕНИВ ТАТКО МИ БЕШЕ ПРОПАДНАТ ГАСТАРБАЈТЕР СО 50 000 МАРКИ ИЗГОРЕНИ ОД ЈУГО БАНКА.
БРАТ МИ Е ВО ГЕРМАНИЈА АМА СИ ИМА СЕМЕЈСТВО .
А ЗА МОЕТО СЕМЕЈСТВО СЕ ГРИЖАМ ЈАС .
НЕ ТАТКО МИ И НЕ БРАТ МИ .
ЗАТОА ШТО ЈАС ОДЛУЧИВ ДЕКА СУМ СПОСОБЕН ДА ФОРМИРАМ МОЕ СЕМЕЈСТВО А НЕ ТАТКО МИ И БРАТ МИ .
РАЗБИРАШ?

А ТО АКО РАЗМИСЛУВАШ НИКОГАШ НЕМА ДА СЕ ОЖЕНИШ ОТИ СЕКОГАШ ЌЕ ИМАШ ДОБАР ИЗГВОРО ЗА ТОА.
Pitu....ne me citaj pogresno coveku....jas ne gi prepisuvam zaslugite za tvojot status na tvoite roditeli...sepak si imal nekoja sigurnost.....grb na koj ke mozes da se potpres ako zatais......toa mi bese zborot......na kraj kraevi od strana gledano si imal i premnogu alternativi.......sekoja cest za tvojata odluka i tvojata briznost kon semejstvoto......se slozuvam donekade i so natalija...se e do sostojbata i zrelosta na umot....jas za zal seuste se osekam zelen,no vetuvam deka procesot na zreenje ke go kataliziram pa ishodot za skoro vreme ke vi go obelodenam....!!!
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 14:10
Nie site kako da imame po 10 usti za zboranje...
a gluvi sme...

Ima eden interesen film: gluviot i slepiot...

pa stanaa tim... i bea uspesni...

Kasper ...
gledam deka nekoi raboti gi razmisluvas...
no dobro ti veli Pitu....
otfrligi izgovorite ...

Normalno e da se bide bogat...
kaj nas normalno e da se bide siromav...

Kolku energija denes se potrosi na toa
kako nema izlez...
a voopsto ne se potrosi energija da se stvori toj izlez...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 14:10
sega ne vrne, ama tesko deka ke ja pomineme zimava bez sneg... eba go
s.r. Dzaki

Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 14:11
zdravo na site!!!!!
more seriozni temi, breLOLLOL...sto vi stana?????
vie ste ali ne???LOLLOLLOL
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 18351836183718381839 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,672 секунди.