![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18351836183718381839 2229> |
Автор | |||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
|
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Види пиленце... се е до свеста... мене ако ме прашаш во една соба да ем седнеш, во 4 зида и леб и сол да ми дадеш ако љубениот е покрајмене ке бидам среќна и благодарна и за тие 4 зида.. Остатокот од таа соба можам да го почитувам и сакам како мама и тато што сум ги сакала.. Пак ек кажам до свеста и воспитувањето е.. Ке кажеш пречат?? да можеби ако некоја сака гола да се шета.. не велам дека не сум за да уживам со драгиот во благодетите на празен стан.. Но плиленце кога ке ја спознаеш правата љубов која те сака баш онаков каков што си несовршен, се исто ми е и каде ке ме однесе само да е тука.. и од соба да му направам палата, од сол да му направам мармалад.. од солзи да му дадам храброст.. и не ме нервирајте ве молам, зашто како гледам денес се бара материјално нека не ми траскаат што е љубов кога не знаат...гледате предалеку... а џаба било коња врани виногради благородни и дрн дрн када нисам соним који волем Поздрав имајте пријатен ден |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
||
ДА КАСПЕР ТАТКО МИ Е ГАСТАРБАЈТЕР И ДЕН ДЕНЕС.
И БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ИМАМ УБАВ КОЛА. НО КОГА СЕ ОЖЕНИВ ТАТКО МИ БЕШЕ ПРОПАДНАТ ГАСТАРБАЈТЕР СО 50 000 МАРКИ ИЗГОРЕНИ ОД ЈУГО БАНКА. БРАТ МИ Е ВО ГЕРМАНИЈА АМА СИ ИМА СЕМЕЈСТВО . А ЗА МОЕТО СЕМЕЈСТВО СЕ ГРИЖАМ ЈАС . НЕ ТАТКО МИ И НЕ БРАТ МИ . ЗАТОА ШТО ЈАС ОДЛУЧИВ ДЕКА СУМ СПОСОБЕН ДА ФОРМИРАМ МОЕ СЕМЕЈСТВО А НЕ ТАТКО МИ И БРАТ МИ . РАЗБИРАШ? А ТО АКО РАЗМИСЛУВАШ НИКОГАШ НЕМА ДА СЕ ОЖЕНИШ ОТИ СЕКОГАШ ЌЕ ИМАШ ДОБАР ИЗГВОРО ЗА ТОА. |
|||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
Sekogas se problem prihodite... a trosocite se avtomatski obezbedeni... Edno sigurno go znam... uspehot na covekot ne e vo negovoto telo... uspehot e vo drugo telo... ama kade... moze da diskutirame... ako nekoj saka da uspee ... i kolku da misli... i kolku da e vreden... na krajot ke posadi kompiri... ili tutun.... ke ima za opstanok... no nema da uspee... |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
ama mrzam sneg
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Kade vide sneg Djakondo???
![]() |
|||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
rekov mrzam sneg, ne rekov vidov sneg
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
||
ЗАВРНА СНЕГ КАЈ ВАС ЏАКИ ?
|
|||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
||
ХЕ ХЕ ТОА ТИ Е СТАРИОТ ЉИСИЦ ЏАКОНДО...
|
|||
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
|
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
![]() |
|||
||
Nie site kako da imame po 10 usti za zboranje...
a gluvi sme... Ima eden interesen film: gluviot i slepiot... pa stanaa tim... i bea uspesni... Kasper ... gledam deka nekoi raboti gi razmisluvas... no dobro ti veli Pitu.... otfrligi izgovorite ... Normalno e da se bide bogat... kaj nas normalno e da se bide siromav... Kolku energija denes se potrosi na toa kako nema izlez... a voopsto ne se potrosi energija da se stvori toj izlez... |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
sega ne vrne, ama tesko deka ke ja pomineme zimava bez sneg... eba go
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
zdravo na site!!!!!
more seriozni temi, bre
![]() ![]() vie ste ali ne???
![]() ![]() ![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18351836183718381839 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |