![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18341835183618371838 2229> |
Автор | ||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
UPS DENOVI=GODINKI
![]() ![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Dajte lude ... bez tenzii...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ААААААА
А КОЛКУ БРАК 4 ГОДИНИ ? ПА ЈАС СУМ ВО БРАК ВЕКЕ ДЕВЕТА ГОДИНА. А БУКРА СИГУРНО 15 . И ШО ИМА ЗА ЧЕСТИТАЊЕ ТУКА ? ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
otidete so zenata ...
vo nekoj hotel all includet... ke vi se vidi kako svalerka... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
МАРКО КАДЕ ТЕНЗИИ ВИДЕ ?
|
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
БИДИ ПОЧЕСТО ТУКА ДРУГАР КАКО БИ БИЛ ВО ТЕК И НЕ БИ ДОНЕСУВАЛ ПОГРЕШНИ ЗАКЛУЧОЦИ.
ЕБА ГО . НЕМА ТЕНЗИИ СЕ Е ОК . И ПОД КОНТРОЛА НА СРЦЕТО НА ОВАА ТЕМА ... Т.Е.ПОД КОНТРОЛА НА ВАЛЕРИЈА 2 |
||
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Чекај бе Пријателе малку,.... И порано немале по 2-3 стана..па живееле сите на куп по соби по 3 фамилии... денес што? чека трудна, стан работа.. а кога ке остане трудна за еден месец се прави свадба, решава станбено прашање и плата одма.. дај те молам.. Има исто што и порано, само некако младите немаат многу почит некако денес или не знам што.. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Питу токму тоа што сте долго во брак е за честитање...
![]() Браво Букра за негувањето на љубовта... ![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
|
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
|
ОК УБАВИЦЕ...
ЌЕ МОЛЧАМ КО РИБА И НИКОМУ НЕМА ДА КАЖАМ ДЕКА ТЕ ОМАЖИЛЕ НА 15 ГОДИНИ ... |
||
||
![]() |
||
|
Ke vi kazam edna tajna...
ama samo na Vas... Posle 100 godini... za nas nema nisto da e vazno... zatoa uzivajteeee... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
Nate,vreminjata od damnina i sega...kakva sporedba.......deneska e grev da macis uste mnogu pokraj tebe....porano decata se stvarani bez razmisluvanje...rabotna sila.......vprocem,sekoj razlicno razmisluva...jas licno se dodeka ne si go resam stanbenoto prasanje ne bi skokal vo bracni vodi.....
![]() Изменето од kasper - 21.Ноември.2006 во 13:51 |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
|
КОГА ЈА ЗАСНОВАВ БРАЧНАТА ЗАЕДНИЦА КАСПЕР ИМАВ САМО КРОВ НАД ГЛАВА ,ЖЕЛБА ТАА ЗАЕДНИЦА ДА УСПЕЕ,И БЕВ ЗДРАВ И ГОРД ШТО МОЖАМ ДА РАБОТАМ БИЛО ШТО ЗА ДА ЕГЗИСТИРАМ. ТАКА БАТКА , НЕ МИ БЕШЕ СРАМ ДА ОДАМ И ДА КОПАМ СКАЛА ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ. НЕ МИ БЕШЕ СРАМ ДА ОДАМ И СО ТРАКТОР ДРВА ДА СЕЧАМ. МИ БЕШЕ СРАМ ДА ПОМИСЛАМ ДА ПОБАРАМ ПАРИ НА ЗАЕМ ИЛИ СЛИЧНО. ОДЕВ РАБОТЕВ СЕ И СЕШТО. И ПАК СУМ СПРЕМЕН ДА СТАНАМ ОД ФОТЕЉАВА И ДА ЗАРАБОТАМ ЗА СЕМЕЈСТВОТО МИ ЧЕСНО И ОДГОВОРНО. |
||
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
e TOA E ZA CESTITKI..
Vo ova ludilo na ziveenje i na netrpelivost..da se opstane vo brak....mnogu godini...
|
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18341835183618371838 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |