![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18321833183418351836 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
UFFFFFFFFFFFFF..LELEEEEEE
![]() ![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
МОИТЕ СТРАСТИ СЕ ОК ВАЛ..
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
BRAKOVI,STATISTIKI....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
САМО РАЗГОВАРАМЕ КОЛЕШКЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ШТО СЕГА УФ...ЛЕЛЕЕЕЕ....... |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
STRASTI POD KONTROLA..KOLEGA.....
SEKOJ RAZLICNO RAZMISLUVA...
NA KRAJ NEMA SOVPAGJANJE...I SEGA SAMO DOKAZUVANJE KOJ POVEKJE ZNAE I UMEE...KOJ POVEKJE PROCITAL..ILI OSOZNAL
|
|
|
|
![]() |
|
ЗНАЕШ ВАЛ БРАТ МИ ЧЕСТО ВЕЛИ .
,,ГЛАВАТА БОЛИ АМА ПОМИНУВА, АМА ЈАЈЦАТА КОГА ДОЈДАТ НА РЕД ЗА ВЛЕГУВАЊЕ ЕМ БОЛАТ ЕМ НЕ МОЖАТ ДА ПОМИНАТ,, ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Ama izmeni..vo prostoro kolega,.zatoa tufkam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ЕЕЕЕ каде отидовме од обична ЦИПА на стари моми момци епитети уббиства ужас...
да се разбереме... Точно е дека има болести кои со текот на времето и развојот на технологијата сами сме си ги наметнале... Како сида вештачко развиен вирус итн.. Не може да занематриме гонореа, сифилис чуми непознати кои се стекнувале со половите односи па старите немале ни поима дека е обична какндида која ен е третирана.. Технологијата расте иде напред ..мозокот сами го затупуваме.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
JAS NE BEV BREMENA NEVESTA.SO 27G..BRAKOT GO SKLUCIVME SO MOJOT SOPRUG OD LJUBOV KOJA SEUSTE TRAE..BEZ PRELJUBI I NEVERSTVA(VO KOJA SUM SIGURNA)..STRAST IMA..KERKA POSLE 2 GOD BRAK.. EJ NE PRETERUVAJTE SEUSTE POSTOJAT NORMALNI LUGE..
![]() |
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cuco, Kolku god.bevte vo vrska...pred da zastanete pred maticar?
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18321833183418351836 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |