![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18301831183218331834 2229> |
Автор | ||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Букра мила ен го разбрав ова.. кај се шетам.. што е зтр... и да сум знаела каде и да сум шетала ке сум свратела кај вас ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Јас сум по шеските
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
КАСПЕР БЛАГОДАРАМ ЗА ЉУБЕЗНОСТА ТВОЈА.
НЕКОЈ ДРУГ ШТО ЈАС ГО ВИКАМ УШТЕ ТАТО, СЕ ПОГРИЖИЛ ЗА ЈАС НИКОГАШ ДА НЕ СТИГНАМ НА СЕМАФОРИ ИЛИ МОСТОВИ ВО ТАКВА УЛОГА. МИ ОБЕЗБЕДИЛ И ДОМ И СЕ ШТО Е ПОТРЕБНО ОКОЛУ ДОМ. |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
Е да букра ме немаше 2 дена ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Vie SITE SE ZARAZIVTE SO TAA MOZGLAKATA
![]() ![]() ![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Carot...IZBIRA NOVI CIZMI ZA IRENA I MENE....
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Bukra,
POFALI SE NESTO,,,,NA OVOJ MATNIOV DEN,,
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Е таа таа Лили кога ке се појави
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() па на Г почнува и Ч има леле ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
NE,DO MAGAZINOT..BUKRAAAAAAAAAAAA...........LISTA NA INTERNE
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
НАТЕ ТИ ОВА ЕПТЕН СТРУЧНО ЕБА ГО..
ЈАС ВАКА БИ РЕКОЛ НЕКОГАШ ДЕВОЈЧИЊАТА ИЗРАСНУВАА ВО ДЕВОЈКИ И ПРЕКУ ПРСТЕНОТ СИ ЈА БИРАА ВЕНЧАНИЈАТА.И КОГА ЌЕ ОТИДЕА КАЈ МОМЧЕТО ОД ДЕВОЈКИ СЕ ПРЕОБРАЗУВАА ВО ЖЕНИ,ГИ ЗАПОЗНАВАА УБАВИНИТЕ НА ЖИВОТОТ СО МАЖ. СЕГА ОД ДЕЦА ГИ ЗАПОЗНАВААТ ВУЛГАРНОСТИТЕ НА БЕЛИОТ СВЕТ И УБАВИНИТЕ КОИ ГИ СЛЕДУВААТ МНОГУ РЕТКОК ОЈА ГИ ДОЖИВЕЈУВА.МНОГУ РАНО ГИ ЗАПОЗНАВААТ ПРОБЛЕМИТЕ КОИ СЕ ОДРЕДЕНИ ЗА ПЕРИОДОТ КОГА БИ ТРЕБАЛО ДА СТАНАТ ЖЕНИ . НИКОЈ НЕ ЈА ВОДИ ПРЕД ОЛТАР ДОДЕКА НЕ ЈА ,,ПРОБА,, А СЕГА ВЕКЕ И ДОДЕКА НЕ ЈА ЗАТРУДНЕ, А ЧЕСТО НИ ПОСЛЕ ТОА. СЕ СЕ СВЕДУВА НА ХИМЕНОТ. НЕГОВАТА УЛОГА СЕ ГУБИ УШТЕ НА 15,16 ГОДИНИ . И КОЈА Е ТОГАШ РАЗЛИКАТА МЕЃУ ДЕВОЈКА И ЖЕНА ? НИКОЈА ОСВЕН НАДВОРЕШНИОТ ИЗГЛЕД КОЈ ЗАВИСИ НЕЛИ ОД ВОЗРАСТА. НЕ ВЕЛАМ ДЕКА ОБА Е ДЕФИНИЦИЈА , НО ЗА МЕНЕ Е ДОСТА РЕАЛНО. И ТОЧНО . ЕБА ГО ...
|
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
NE SUM GO RAZMOZGALA AMA KE GO RESAM...
NATE..LE PRRRR..A TI SO KVAZIMODO:))
|
||
![]() |
||
|
се сложувам Питу и со погоре наведеното твое... Држи вода и тоа многу..
Но, ако размсилуваме во таа насока нели не води на... Порано се зимале на 15.16 години и тоа ветени така.. од првата вечер спремна не спремна она е веќе жена така .. Губејки два статуса во една вечер... Така да прераното доживување на Жена е се исто тогаш или сега... Со разлика што денешната девојка можеби има избор и желба да започне порано сексуален однос..за ралика на времето на баба кога била омежена на 15 години а не била ни девојка/.... |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ОК БУКРА.
ЈАС НАГЛАСИВ ДЕКА ОВА НЕ Е ДЕФИНИЦИЈА НЕЛИ ? А И КАЈ ДЕФИНИЦИИТЕ ИМА ИСКЛУЧОЦИ ТАКА . ИМА И ДЕНЕС ДЕВИЦИ, АМА НИВ ПАК ГИ СМЕТААТ ЗА ЗАОСТАНАТИ ,ПРОСТИ,ОТИ НЕМАЛО КОЈ ДА ЈА СКИНЕ... ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18301831183218331834 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |